Jeśli jakiekolwiek widełki są podane od 5,8, a ty masz 5,7 to ten wynik na ten moment nie oznacza ciąży, nie ważne jakbyś to liczyła. Powtórz dla pewności za 2 dniJest napisane tylko 3 tydzień ciąży od 5,8.
Ale zastanawiam się czy mówimy o 3 tygodniu od owulacji (w tej wersji jest chyba szansa), czy 3 tydzień ciąży liczony od 1go dnia ostatniej miesiączki (wtedy nie ma chyba szansy bo ostatnia miesiączka była 15.12...)
reklama
NiebieskookaEM
Fanka BB :)
Jeśli CI się owulacja przesunęła, to na pewno nie bedzie to 3ci tydzień.Jest napisane tylko 3 tydzień ciąży od 5,8.
Ale zastanawiam się czy mówimy o 3 tygodniu od owulacji (w tej wersji jest chyba szansa), czy 3 tydzień ciąży liczony od 1go dnia ostatniej miesiączki (wtedy nie ma chyba szansy bo ostatnia miesiączka była 15.12...)
Zazwyczaj testy po 14 dniach od ostatniego stosunku są wiarygodne.
marta18691
Rośnie ale powoli za kilka dni możesz powtórzyć zobaczyć ile będzieDzisiaj powtórzyłam betę, już mam wynik 10,3. Chyba jednak mogę zacząć się cieszyć
Dziewczyny pomozcie proszę.
Powinnam dostać planowany okres 16 lutego nie przyszedł, później 18 jakby miał się wydłużyć cykl też go nie było. Nagle wczoraj dostałam plamienia jasno różowego , a dzisiaj już takie ciemniejsze. Test wyszedł negatywny czy to tak ma wyglądać plamienie implantacyjne czy poprostu tak opóźniony okres.
Powinnam dostać planowany okres 16 lutego nie przyszedł, później 18 jakby miał się wydłużyć cykl też go nie było. Nagle wczoraj dostałam plamienia jasno różowego , a dzisiaj już takie ciemniejsze. Test wyszedł negatywny czy to tak ma wyglądać plamienie implantacyjne czy poprostu tak opóźniony okres.
Ostatnia edycja:
U
użytkowniczka_e
Gość
Może być opóźniony okres . A może być zaburzenia hormonalne. Testem się nie kieruj . Zrób betę hcgDziewczyny pomozcie proszę.
Orientuje się ktoś, czy w 38 dc test ciążowy może wyjść fałszywie negatywny ?
Do tej pory cykle miałam co 28-35 dni. Po raz pierwszy okres spóźnia się tak długo. W dniu przewidywanej miesiączki odczuwałam bóle podbrzusza, jednak już przeszły, a okresu brak. Seks był w 13 i 24 dc ale za każdym razem z zabezpieczeniem (prezerwatywa). Nie wiem co mam myśleć o tej sytuacji. Czy test mógł się pomylić ?
Do tej pory cykle miałam co 28-35 dni. Po raz pierwszy okres spóźnia się tak długo. W dniu przewidywanej miesiączki odczuwałam bóle podbrzusza, jednak już przeszły, a okresu brak. Seks był w 13 i 24 dc ale za każdym razem z zabezpieczeniem (prezerwatywa). Nie wiem co mam myśleć o tej sytuacji. Czy test mógł się pomylić ?
Aewea
test bywają różne. Powtórz test jutro rano, może z innej firmy. Jak miesiączka nie przyjdzie to zrób badanie z krwi beta HCG - będziesz miała 100% pewnoscOrientuje się ktoś, czy w 38 dc test ciążowy może wyjść fałszywie negatywny ?
reklama
NiebieskookaEM
38dc to 14 dni po ostatnim stosunku, także jakby coś miało być, to powinny być to widoczne 2 kreski. Ale tak jak pisze koleżanka wyżej - mozęsz dla pewności powtózyć test jutro/iść na betę.
Podziel się: