reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
Dziewczyny pomocy.
Jest już 34 dzień cyklu i zaczęły mi się plamienia, właściwie to to jest jasnoróżowa wydzielina bardziej w pochwie niż na bieliźnie. Robiłam dwa testy i oba wyszły negatywne. Oczywiście w poniedziałek wybieram się na betę ale powiedzcie czy mam się cieszyć czy jednak nie robić sobie nadziei. Staramy się już 4 lata więc może już wyolbrzymiam te objawy. Okresu jednak brak więc coś się dzieje. Jak to u Was było?

Dziewczyny pomocy.
Jest już 34 dzień cyklu i zaczęły mi się plamienia, właściwie to to jest jasnoróżowa wydzielina bardziej w pochwie niż na bieliźnie. Robiłam dwa testy i oba wyszły negatywne. Oczywiście w poniedziałek wybieram się na betę ale powiedzcie czy mam się cieszyć czy jednak nie robić sobie nadziei. Staramy się już 4 lata więc może już wyolbrzymiam te objawy. Okresu jednak brak więc coś się dzieje. Jak to u Was było?
wszystko zależy jakie masz cykle, ale jeżeli testy są negatywne, a zaczyna się plamienie to raczej stawiałabym na zaczynający się okres. Oczywiście testy mogą się mylić i do czasu jak się nie zacznie krwawienie zawsze jest szansa.

Dziewczyny pomocy.
To zależy czy cykle regularne itp. ja miałam takie plamienia przy zaburzeniach i torbielach więc jak beta będzie ujemna to tylko ginekolog;)

Hej.jestem tu nowa😊 właśnie zrobiłam test jest blada a właściwie wcale nie taka blada druga kreska.Dzis 26 dc mam ,4 dni do spodziewanej @.Jestem w takim szoku drugi cykl starań.

Szok,patrzę i nie wierzę...
Z objawów lekko odczuwam brzuch jak na okres od 2-3 dni,lekkie kłucia i osłabienie,zero bólu cycków,wczoraj zrobiły mi się dwa duże pryszcze podskórne byłam pewna że przed @.
Od tak trzech dni trochę też mnie mdli ale nie jakoś mocno.Poza tym nic się nie dzieje...rany chwała zakupom e Rossmanie...pobiegłam po pastę do zębów i tak odruchowo wzięłam dwa testy🤭

reklama
Szok,patrzę i nie wierzę...
Z objawów lekko odczuwam brzuch jak na okres od 2-3 dni,lekkie kłucia i osłabienie,zero bólu cycków,wczoraj zrobiły mi się dwa duże pryszcze podskórne byłam pewna że przed @.
Od tak trzech dni trochę też mnie mdli ale nie jakoś mocno.Poza tym nic się nie dzieje...rany chwała zakupom e Rossmanie...pobiegłam po pastę do zębów i tak odruchowo wzięłam dwa testy🤭
Super :) oby tych pozytywnych objawów było więcej niż tych nieprzyjemnych:D

Do góry