reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Może test zrobiłaś za wcześnie? Ja równiez doradzam badanie z krwi- da ci 100 % pewność. Poza tym raczej nie bądź pewna,że nie da się zajść w ciążę przy stosunku przerywanym. Jeśli nie chcesz drugiego dziecka, to lepiej pomysl o lepszej antykoncepcji. Powodzenia.

reklama
Może test zrobiłaś za wcześnie? Ja równiez doradzam badanie z krwi- da ci 100 % pewność. Poza tym raczej nie bądź pewna,że nie da się zajść w ciążę przy stosunku przerywanym. Jeśli nie chcesz drugiego dziecka, to lepiej pomysl o lepszej antykoncepcji. Powodzenia.

Tez tak mysle:tak: Nam wyszedl synek z tej metody antykopcepcj:-D

zrób test beta Hcg i będziesz miec pewnośc na 100 % :-)
Moze i Twoj partner nie chce miec nastepnego dziecka ale jesli okaże sie ze naprawde jestes w ciązy to zapewne sie bardzo ucieszy :-D
I ta metoda antykoncepcji???? hmmm... ja bym nie była taka pewna czy nie można zajść w ciąze ....zreszta każdy lekarz powie Ci ze to nie jest zadne zabezpieczenie!!!!!! Bo przeciez plemniki bywają rowniez w tej wydzielinie u męzczyzny!!!!!! Wiec mozliwe ze jestes w ciązy!!!!
pozdrawiam :-D

witajcie chcialabym sie dowiedziec czy temperatura w ciazy zawsze jest podwyzszona czy sa moze jakies wyjatki ktore nie mialy podwyzszonej :) prosze o odpowiedzi z wlasnego doswiadczenia

Ja jak byłam w ciąży i leżałam w szpitalu - rano jak mierzyli temp. po pachą to zawsze miałam około 35,5*C - zawsze kazały mi piguły dwa razy mierzyć, bo nie mogły uwierzyć, że tak niska.
A o jakiej temperaturze piszesz? Bo jeśli o temperaturze mierzonej w ustach lub waginalnie - to wewnątrz ciała temperatura podczas ciąży jest wyższa - utrzymuje się na stałym poziomie około 37*C.

Chodzi mi o temperature w pochwie. Od ostatniego okresu ktory skonczyl sie 10.06 i byl krotszy niz zwykle codziennie boli mnie brzuch i jajniki, czesto mam zgage i caly czas wyskakuja mi pryszcze gdzie zawsze wyskakiwaly tylko przed okresem. Pomyslalam ze moze jestem w ciazy bo chcialabym bardzo :) no ale temperatura wcale nie jest wyzsza wiec pewnie niepotrzebnie powinnam se robic nadzieje...

reklama
Chodzi mi o temperature w pochwie. Od ostatniego okresu ktory skonczyl sie 10.06 i byl krotszy niz zwykle codziennie boli mnie brzuch i jajniki, czesto mam zgage i caly czas wyskakuja mi pryszcze gdzie zawsze wyskakiwaly tylko przed okresem. Pomyslalam ze moze jestem w ciazy bo chcialabym bardzo :) no ale temperatura wcale nie jest wyzsza wiec pewnie niepotrzebnie powinnam se robic nadzieje...
Jeśli chcesz się obserwować, żeby wiedzieć kiedy masz owulację to zapraszam na stronę 28dni.pl - jest płatna ale uzyskasz tam pomoc w interpreatcji cykli i będziesz wiedziała jak i co i w jakim momencie cyklu się znajdujesz. Kliknij w ikonkę 28dni w mojej sygnaturze - przniesie cię do moich obserwacji - będziesz widziała jak to wygląda - dane wprowadzasz każdego dnia a wykres sam się rysuje - to bardzo proste;-):tak:.

Do góry