reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
Można je porównać do apapu? 😀
Proszę Kochana. Nawet trochę krótsze niż Apap, ale trochę grubsze. Musisz dwie połknąć, ale możesz jedną rano a druga wieczorem albo razem, ale najpierw jedną a potem drugą. Jak chcesz. 😊

Załączniki

• IMG_20210102_212150.jpg
    IMG_20210102_212150.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 93
Dziękuje, popytam w aptece może będzie coś o bardzo podobnym składzie ☺️ jeśli nie to wezmę te..w końcu dla dziecka wszystko

Dziękuje, popytam w aptece może będzie coś o bardzo podobnym składzie ☺️ jeśli nie to wezmę te..w końcu dla dziecka wszystko
W aptece rzadko panie dokładnie sklady znają, a jeszcze rzadziej wytyczne... Niestety taka prawda. Wcisną Ci to, co ma w nazwie, że to na starania albo że na ciążę. I pewnie nie tanie. :) Przynajmniej ja mam takie doświadczenia z aptekami.
Poczytaj sobie posty Pana Tabletki na temat wytycznych oraz jego analizę suplementów.
Mniejsze tabletki będą mieć preparaty bez DHA - bo to olej DHA jest największy objętościowo. Możesz wybrać takie bez DHA i dokupić sobie np. tran dobry do picia. :)

A jeszcze może to głupie pytanie..ale czy te tabletki mamadha premium plus są duże? Niestety mam problem z połykaniem większych tabletek, czy dam radę? 😀😀
Moim zdaniem są przeciętnej wielkości, ale osoba która ma problem z połykaniem takich tabletek może odczuwać dyskomfort zwłaszcza ze porcja = dwie tabletki

Jeśli tabletki są w miare „śliskie” to dam radę połknąć :) a czy można je przyjmować jedna rano przy śniadaniu, a drugą do kolacji?

Jeśli tabletki są w miare „śliskie” to dam radę połknąć :) a czy można je przyjmować jedna rano przy śniadaniu, a drugą do kolacji?
Myślę, że na pewno. Nie zaleca się na pusty żołądek, z tego co pamiętam, przez olej. Olej na pusty żołądek zawsze może zemdlić. :) Ale przy śniadaniu już jak najbardziej.

reklama
Powtórzyłam dzisiaj betę po czterech dniach. 31.12 wynosiła 53,
4.01 wynosi 417, progesteron 34

Sprawdzałam, że to w normie (4 tydzień 2 dzień- wg testów 20 dzień po owulacji). Jest ok? Bo procentowo to wychodzi około 180% co dwa dni 🤯😲

Do góry