reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Gosiu bardzo dziękuję za uspokojenie, bo już się zastanawiałam czy nie za dużo tych tabletek i czy nie zaszkodzą w takiej ilości. Ja na USG idę 28 maja i wierze że będzie dobrze musi być:-)
Cały czas leże plecy mnie bolą od tego leżenia ale dr pozwoliła mi wczoraj na boki się już kłaść więc teraz jest już extra :)

trzymajcie się:-)

myślę że lekarz wie co robi ;-)ja miałam przepisane to w szpitalu na izbie przyjęć bo wylądowałam tam w nocy ;-)a poszłam do mojego ginekologa i potwierdził że mam dokładnie tak samo przyjmować :tak:

Ewa a na kiedy masz termin :confused:

reklama
Czesć dziewczyny jestem tutaj nowa na waszym forum, ja też się dowiedziałam wczoraj o ciązy, byłam na becie 261, dotorka mnie wzieła na usg, było widać tylko małą kropeczkę, ale mam 28.05 kolejne usg, powinno coś juz być widac.
dzisiaj jest mój 5 tydzień i 2 dzień ciąży, oby tak dalej i bez problemów, tego sobie życzę i Wam

Gosiu wg om mam na 16 stycznia ale wydaje mi się ze poźniej lekarz jeszcze mi nie wyliczal

dzieki|!

bylam dzisiaj w przychodni zeby sie skonsultowac, ale nie mialam ksiazeczki i panie powiedzialy, ze nic z tego, porady nie otrzymam, albo ksiazeczka albo nic.
ksera/faksu nie moge a ja 400 km od domu! bravo. ale chyba przyjdzie mi ponarzekac na sluzbe zdrowia jeszcze ;)

a macie jakiegos sensownego doktora, do ktorego mozna sie udac i nie ma mega kolejek?

ps apap to paracetamol. wszystkie te leki to paracetamol :)

magnolik spróbuj wziąć Nospę.
A jak naprawdę tak bardzo Cię boli to jedź na ostry dyżur.
Ja zawsze tak robię jak boli mnie brzuch, a za późno jest na lekarza.
Nigdy, ani razu nikt nie chciał ode mnie ubezpieczenia.

kofane przyszle mamuski....
padam na twarz.....prawie cala noc nie przespana...siku caly czas lazilam...:baffled:
a te mdlosci to mnie dobijaja...zeby tylko rano ,ale ja potrafie co chwile caly dzien miec...no i koniecznie wieczorami:wściekła/y:
wczoraj jakos w sklepie bylam z moje polowa druga...i zakupilam sliwkowe powidla...boziu az mi glupi bylam ,zjadlam w domku nie zdejmujac jeszcze obuwia nawet 3 kawalki chlebka z powidlami.....teraz z rana znowu.....jestem w szoku,nieznosilam nigdy takich powidel:szok:ale przynajmniej ponich na troche mdlosci mi mijaja:-)

kofane przyszle mamuski....
padam na twarz.....prawie cala noc nie przespana...siku caly czas lazilam...:baffled:
a te mdlosci to mnie dobijaja...zeby tylko rano ,ale ja potrafie co chwile caly dzien miec...no i koniecznie wieczorami:wściekła/y:
wczoraj jakos w sklepie bylam z moje polowa druga...i zakupilam sliwkowe powidla...boziu az mi glupi bylam ,zjadlam w domku nie zdejmujac jeszcze obuwia nawet 3 kawalki chlebka z powidlami.....teraz z rana znowu.....jestem w szoku,nieznosilam nigdy takich powidel:szok:ale przynajmniej ponich na troche mdlosci mi mijaja:-)

powidła są dobre :) ale jedzenie w takim pośpiechu tez mogło ci zaszkodzić jakąś niestrawnością bądź czymś takim :) uważaj na siebie :) i powodzenia życzę :)

dziewczyny, wczoraj przezyłam koszmar. oj ja głupia.. eh. kłóciłam sie o wszystko ze wszystkimi naokoło. totalny haos. a najgorsze było później.. z tych nerwów bardzo zaczął mnie boleć brzuch, zaczęło mi się robic słabo, i zaczęło mnie bardzo mdlić.. jejku, nigdy czegoś takiego nie miałam.. jeżeli tylko jestem w ciąży, to mam nadzieje że nie zaszkodziłam tą złościa dziecku.. ;( martwię się..

reklama
U mnie znowu pojawily sie plamienia biore tabl duphaston i nospe 3x1 ale troche bardziej niz ostatnio brazowawo-czerwone i male skrzepy mam nadzieje ze to nic groznego.

Do góry