Fado123
Fanka BB :)
To jak kolezanka napisał, albo owulacja ,albo jakieś zaburzenia hormonalne ,warto udać się do gina , bo na objawy ciążowe to za wcześnietak....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jak kolezanka napisał, albo owulacja ,albo jakieś zaburzenia hormonalne ,warto udać się do gina , bo na objawy ciążowe to za wcześnietak....
To ze wcześnie to napewno. Druga sprawa chodziło mi bardziej o zajście w ciąże przed miesiączka. Teraz po nie ma opcji. Chyba ze wiatropylna jestemTo jak kolezanka napisał, albo owulacja ,albo jakieś zaburzenia hormonalne ,warto udać się do gina , bo na objawy ciążowe to za wcześnie
Jeśli nie masz monitoringu owulacji ,u ginekologa to nie wiesz kiedy i czy bylaTo ze wcześnie to napewno. Druga sprawa chodziło mi bardziej o zajście w ciąże przed miesiączka. Teraz po nie ma opcji. Chyba ze wiatropylna jestem
Ryzyko zapłodnienia zawsze jest. Jeśli chodzi o test to zdecydowanie za wcześnie, najlepiej robić w dniu spodziewanej @ lub nawet kilka dni po.Hej. Zapomniałam o przyjęciu dwóch tabletek vixpo. Była to 10 i 11 tabletka. W dniu kiedy miałam wziąć 10 tabletkę doszło do stosunku z wytryskiem. Dzień po zapomnieniu 11 tabletki dostałam krwawienia które trwało 4 dni. Test ciążowy zrobiłam 5 dni przed planowana miesiączką wyszedł negatywny. Czy jest to wiarygodny test tak wcześnie?
Okres mam dostać w piątek, wtedy tez powtórzę test. Ale czy jest możliwość zapłodnienia?
Raczej nie możliwe.Nawet jeśli od stosunku minęło 14 dni?