Enzymów nie sprawdzałam, ale zapisze i sprawdzę za 2 dni. Dziś będę dzwonić do mojej Endy. A dieta to wiem wiem teraz tylko trzeba pilnować bo ostatnio dużo śmieciowego jedzenia i słodyczy jadłam i może stąd ten wyniki. Dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam
reklama
Fado123
Fanka BB :)
No jest ok ,ale tsh do zbicia , zrobic ft3i4 i do endokrynologa juz mozna dzwonićMam wynik bety 368 ale reszta tragiczna tsh 3,05, glukoza 104 insulina 11, progesteron 47,11... Czy jest źle? Dziś 34 dc
Ft4 zrobiłam 11,8 chyba też słabe?No jest ok ,ale tsh do zbicia , zrobic ft3i4 i do endokrynologa juz mozna dzwonić
Fado123
Nie wiem jakie są normy ,ale wiem ze tez ft3 powinno być i anty tpo mozna zrobicFt4 zrobiłam 11,8 chyba też słabe?
Dziewczyny, wybaczcie za zmianę tematu. Staramy się z mężem o dziecko, generalnie wmawiałam sobie różne objawy ciąży, nawet zrobiłam test (negatywny) no ale przyszedł okres. Miałam go 6 dni- czyli normalnie. Aktualnie jestem po 5 dni, wczoraj miałam dziwne plamienie - takie brązowe skrzepy, od wczoraj mam zgagę (to jest moja druga w życiu zgaga) bolą mnie plecy, jajniki mi wykręca od 2 dni. Nie wiem, może znów sobie wmawiam ciąże... może jestem jakaś dziwna. Myślicie że to ciąża???? Tak, wiem mogę iść i zrobić test beta. Ale czy jest sens?
Fado123
A który masz dzien cyklu ?? Jestes 5 dni po okresie tak ??Dziewczyny, wybaczcie za zmianę tematu. Staramy się z mężem o dziecko, generalnie wmawiałam sobie różne objawy ciąży, nawet zrobiłam test (negatywny) no ale przyszedł okres. Miałam go 6 dni- czyli normalnie. Aktualnie jestem po 5 dni, wczoraj miałam dziwne plamienie - takie brązowe skrzepy, od wczoraj mam zgagę (to jest moja druga w życiu zgaga) bolą mnie plecy, jajniki mi wykręca od 2 dni. Nie wiem, może znów sobie wmawiam ciąże... może jestem jakaś dziwna. Myślicie że to ciąża???? Tak, wiem mogę iść i zrobić test beta. Ale czy jest sens?
tak....A który masz dzien cyklu ?? Jestes 5 dni po okresie tak ??
reklama
czyli to poprostu starość. nigdy tak nie miałam ale trzydziestka robi swoje.Prędzej plamienie okołoowulacyjne To nie ciąża.
Podziel się: