reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

kofana co ma byc to bedzie......z usmiechem na twarzy do przodu:-)
objawy sa podobne do moich....ja bylam przekonana ze nie jestem w ciazy....wmawialam soebie ze moze cos zjadlam...nerwowa jakas bylam i niechcialam czekac na dzien miesiaczki...i tez tak zrobilam nie czekalam,zrobilam 3 testy...najpierw 2 kreska bardzo niewidoczna....nastepny po 3 dniach juz bardziej,i poszlam wtedy do lekarza....lekarz stwierdzil,ze cos jest powiekszone ....poprosil zebym za tydzien przyszla i wtedy juz byla dosyc spora fasolka;-]:-)

reklama
a dodam jeszcze ,że spiaca bylam strasznie....a no i jeszcze dosc mocno podbrzusze mnie pobolewalo zwlaszcza wieczorem ,ale na te bolesci dostalam luteine....:-)juz mniej boli;-]

Już to słyszałaś ale nie zaszkodzi powtórzyć - 3maj się i myśl pozytywnie albo.... przestań o tym myśleć na chwilę. Ja tym razem zaszłam w ciążę zupełnie niespodziewanie - wcześniej liczyłam, sprawdzałam, robiłam sobie testy owulacyjne kiedy najlepiej współżyć i nic. A teraz jak mi sie okres spóźniał to aż byłam w szoku czy to możliwe bo na chwilę o tym wszystkim zapomniałam.

ale nie da sie tak nie mysleć o tym.. poczekam jeszcze troche i zrobie test albo wybiore sie do lekarza :) zobacze wtedy co będzie :)
Aja Ci powiem na pocieszenie ze moja siostra miala taka sama historie jak ty. Lekarze powiedzieli jej ze jesli zajdzie w ciaze to bedzie cod. Starala sie 6 lat i nic. Potem zostawila ta mysl i zyla wlasnym zyciem. Podruzowali pracowali itd. I nagle ktoregos czasu zauwazyla ze cos jest nie tak. Poszla do rodzinnego robili jej rozne testy i wyszlo po badaniu krwi ze jest w 5 tygodniu ciazy. Cieszyla sie jak nigdy. Od 6 miesiaca musiala lezec ale czula sie dobze i Pascal urodzil sie zdrowiutki. Teraz ma juz 4 msc i jest oczkiem w glowie rodzicow!!! Trzymam za Ciebie kciuki !!!

dziewczyny czemu tak strasznie mnie swedzi skora??:-(
jak tylko wyjde z pod prysznica ,wytre sie...i zanim zbalsamuje odrazu mnie skora swedzi....:-(

Lekarz nie wykrył ciąży... test wyszedł pozytywny, objawy są ciągle takie same a ciąży nie ma. Dał mi luteinę na wywołanie okresu, mówił że jak w ciągu 10 dni nie pojawi się okres to zrobimy kolejne USG. A tymczasem zaczął się tworzyć torbiel na jajniku, czyli tak jak podejrzewałam na samym początku. Tylko, że nie na tym, który mnie boli.... No cóż zobaczymy co przyniosą kolejne dni.

reklama
Kropelka ciekawa ta twoja historia. Może powinnaś spróbować iść do innego lekarza. Może sie myli a wywołanie okresu może być chyba niebezpieczne dla dzidziusia o ile tam jest)

Do góry