reklama
nie oczekuje cudownych odpwiedzi bo wiadomo tego nikt nie powie tylko czy mogło byc tak ze sluz byl doslownie przez jeden dzien ? Bo przeważnie z 2 lub 3 dni to mam mokrawo na dole w dniach plodnych ew jak byla owulacja to powinnam miec rano jutro skok temp prawda ?
Hej Dziewczyny u mnie sprawa jest dość dziwna. W poprzednim cyklu tydzień po ovu dostałam @ (17.02). Ginekolog (2 dni później) powiedział, że w jajniku mam pęcherzyk owu i owu powinnam mieć w sobotę (25.03). Od tamtego czasu prawie codziennie bolał mnie albo lewy jajnik (częściej), albo prawy, albo podbrzusze - przez cały czas na zmianę. w połowie cyklu robiłam test beta ale wyszedł negatywnie. Jakoś tydzień temu zauważyłam, że mam powiększone piersi , no i śluz. @ powinnam mieć wczoraj, natomiast przyszedł 1 dzień po terminie, aczkolwiek wygląda bardziej jak śluz z brązową wydzieliną i żywą krwią (nie jest tak intensywny jak normalnie 1 dni @). Wizytę u gina mam dopiero za tydzień i mam już mętlik w głowie. Staram się od pół roku o dziecko, więc trochę baczniej przyglądam się swojemu ciału...
Ach.. oczywiście testy apteczne wychodzą negatywne. Dodam, że od jakiegoś tygodnia zauważyłam na całym ciele bardzoo uwidocznione żyły - na nogach, brzuchu...
Ach.. oczywiście testy apteczne wychodzą negatywne. Dodam, że od jakiegoś tygodnia zauważyłam na całym ciele bardzoo uwidocznione żyły - na nogach, brzuchu...
Watpie zeby to byla ciaza skoro test negatywny a @ byla..najlepiej zawsze bete zrobic .Co.do.objawow uwierz ja je mialam w kazdym cyklu to nasza glowa..
@ była bardzo dziwna. Nie taka jak zawsze. No ale cóż... w czwartek się przekonam co się dzieje )
No tak ale test mialas.negatywny zrob test albo bete jutro po co sie nakrecac do czwartku?
No w sumie fakt zrobię jak najszybciej
Dobry wieczór,od tygodnia mojej dziewczynie spóźnia mi się okres, ostatnie stosunki uprawialiśmy w czasie poprzedniego okresu(3 dni w trakcie okresu) i raz tydzień przed planowanym terminem miesiączki, która się jeszcze nie pojawiła. Wszystkie stosunki były z prezerwatywą( sprawdzane po seksie, wszystkie były całe) i z przerywaniem przed finałem. Dziewczyna robiła test wczoraj i był negatywny. Z objawów to jeden dzień, jeszcze przed okresem bolał ją brzuch, a obecnie pogorszyła jej się tylko cera. Ma lepki biały śluz. Czy to możliwe, że mogła zajść w ciąże?
reklama
Dziewczynki za 3 dni(jutro wstepnie 2 dni) okres mam dostac( niby tak jak co miesiac) ale czy jak zrobie hcg to pokaze ciaze ( o ile zaszlam oczywiscie) . Zblizenia byly od 10 do 15 dc. jutro bedzie 26 dc. a okres przewaznie 27 - 28 .
Bola mnie jajniki na zmiane w sumie, brak skurczow okresowych ,bola piersi niesamowicie, i bialy sluz ale nie taki gesty tylko pol mleczny. Temp. 36.9 (poczatek 36.4)
ps. nakrecam sie jak co miesiac hehe
Pozdrawiam
Bola mnie jajniki na zmiane w sumie, brak skurczow okresowych ,bola piersi niesamowicie, i bialy sluz ale nie taki gesty tylko pol mleczny. Temp. 36.9 (poczatek 36.4)
ps. nakrecam sie jak co miesiac hehe
Pozdrawiam
Podziel się: