Dam na pewnoDaj znać jak tam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dam na pewnoDaj znać jak tam
No właśnie nie mam żadnych objawów jakiejś infekcji czy czegos takiego. Tylko to co opisałam. Zobaczę, jeżeli @ przyjdzie to po sprawie, jeżeli nie to zrobię kolejny test. W sumie wczoraj był spodziewany termin, wiec jest jeszcze bez tragedii tylko ten ból. ..Być może przyplątała się jakaś nadżerka albo torbiel na jajniku dlatego boli cię podbrzusze. A żadnych innych objawow typu swędzenie i pieczenie lub upławy nie masz? Może to jakieś zapalenie i dlatego @się spóźnia... szkoda że nie możesz iść do lekarza.
Kochana z tymi objawami to jest różnie.Nie proszę o wróżenie z kart czy przepowiadanie przyszłości....wasze forum jest o wczesnych objawach ciąży dla tego tutaj was zapytałam, może ktos miał podobnie... I nie wkrecam sobie ze muszę być ponieważ nie planowalam teraz dzidzi. po prostu zaobserwowalam pewne zmiany
Miesiąc temu zaczelam prace wiec wcale to nie jest moment na planowanie potomstwa Ale gdyby już było bardzo bym się cieszyła
Najzwyczajniej poprosiłam o opinię pozdrawiam
Daj znać co i jak. Bardzo nie chcesz być w ciąży? Ja też swojej nie planowałam ale maleństwo pokochałam od 1 dnia jak zobaczyłam na USGno w sumie miesiączke miałam mieć dziś jak narazie jej nie ma....może i racja zbieg okoliczności..jak jutro też nie bedzie @ zrobie test w niedzielę rano... Koalka91 Dziękuję za odpowiedź...