reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Tzn zabarwila sie w krotkiej chwili kontrolka C a T nie i wyszlam z lazienki , po godzinie wracam i sa dwie kreski.. ale test mogl byc niewazny albo cos sie zpsulo..i po 15 minutach ta kreska calkiem zniknela ;( czy to mozliwe ze wynik wychodzi po dluzszym czasie? nie chce zeby to bylo przez ferelny test a chce tego dzidziusia mocno ;D

reklama
Kurde ciezko powiedziec..zycze ci dzidzi z całego serca.tak jak pisałam wyżej ja.miałam dni płodne zaraz po okresie a moje serduszko ma teraz 2,5 roku :-) a kiedy zaszaleliscie z mężem? Hehe dawno temu?

Rano 18 maja ;D tez bym chciala dziecko ,tak sie wkreciłam,ze cały czas o tym mysle..
Myslalam ze mam dni nieplodne i nic nie planowalismy .. ale zaczelam sie dziwnie czuc i ciagle boli mnie w podbrzuszu tak jak na okres.. czy tak wczesnie moga byc objawy ? Raczej podchodze do tego na spokojnie i chyba sobie nie wymyslam...

Bóle brzucha są bo najwidoczniej doszło do zapłodnienia i teraz się tam troszkę dzieje ;-) staraj się nie myśleć o dzidzi chociaż wiem że ciężko ale tak będzie lepiej...zaczekaj do daty następnego okresu i wtedy zrób test w jego dbiy

Masz racje sprobuje tak zrobic ;) dziekuje ;) chociaz nie da sie nie myslec kiedy ciagle cos mnie boli , ale nie chce miec tez ciazy urojonej ;P naczztalam sie ze wiele kobiet robilo testy i kiedy nie wyrzucily ich od razu to potem po godzinach pojawiala sie druga kreska i byly w ciazy.. i to mnie teraz zastanawia ;)

Też znam przypadki ze testy wychodziły nawet po 3 h i też były w ciąży..no bo przecież jak wyjdzie pozytywnie to znaczy że ten hormon beta hcg jednak tam jest ;-)

reklama
a jakie mialas objawy?;) jesli mozna wiedziec ?;) ze mna ciagle teraz jest cos nie tak , np teraz mnie mocno mdli..

Do góry