reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Tzn zabarwila sie w krotkiej chwili kontrolka C a T nie i wyszlam z lazienki , po godzinie wracam i sa dwie kreski.. ale test mogl byc niewazny albo cos sie zpsulo..i po 15 minutach ta kreska calkiem zniknela ;( czy to mozliwe ze wynik wychodzi po dluzszym czasie? nie chce zeby to bylo przez ferelny test a chce tego dzidziusia mocno ;D

reklama
Kurde ciezko powiedziec..zycze ci dzidzi z całego serca.tak jak pisałam wyżej ja.miałam dni płodne zaraz po okresie a moje serduszko ma teraz 2,5 roku :-) a kiedy zaszaleliscie z mężem? Hehe dawno temu?

Rano 18 maja ;D tez bym chciala dziecko ,tak sie wkreciłam,ze cały czas o tym mysle..
Myslalam ze mam dni nieplodne i nic nie planowalismy .. ale zaczelam sie dziwnie czuc i ciagle boli mnie w podbrzuszu tak jak na okres.. czy tak wczesnie moga byc objawy ? Raczej podchodze do tego na spokojnie i chyba sobie nie wymyslam...

Bóle brzucha są bo najwidoczniej doszło do zapłodnienia i teraz się tam troszkę dzieje ;-) staraj się nie myśleć o dzidzi chociaż wiem że ciężko ale tak będzie lepiej...zaczekaj do daty następnego okresu i wtedy zrób test w jego dbiy

Masz racje sprobuje tak zrobic ;) dziekuje ;) chociaz nie da sie nie myslec kiedy ciagle cos mnie boli , ale nie chce miec tez ciazy urojonej ;P naczztalam sie ze wiele kobiet robilo testy i kiedy nie wyrzucily ich od razu to potem po godzinach pojawiala sie druga kreska i byly w ciazy.. i to mnie teraz zastanawia ;)

Też znam przypadki ze testy wychodziły nawet po 3 h i też były w ciąży..no bo przecież jak wyjdzie pozytywnie to znaczy że ten hormon beta hcg jednak tam jest ;-)

reklama
a jakie mialas objawy?;) jesli mozna wiedziec ?;) ze mna ciagle teraz jest cos nie tak , np teraz mnie mocno mdli..

Do góry