reklama
Carmen24
Fanka BB :)
No tak źle to nie zabrzmiało.. Czaje czaje
Carmen24
Ja również dziękuję za rozmowę ;-) ostatnio nikogo tu nie było... Pa pa
Charlie20
No i dziś zrobiłam test ciążowy i wyszedł negatywny ;( nie wiem czym to jest spowodowane ,moze test wtedy sie mylił ;( i przez co ja sie tak złe czuje .. Dodam ze ten pozytywny po czasie to był pink test a dwa razy wyszedł negatywny na teście quik czy coś tam ( nie wiem bo wyrzuciłam opakowanie ) ...
Carmen24
Hmmm nie wiem co myśleć..znam przypadki takie jak twój i laski były w ciąży i że 5-6 testów było negatywnych a też były w ciąży..ciężko określić.. Ale wiem że takie przypadki się zdarzają ze testy często się mylą.może ten Pink test wykrył już hormony a te inne może wyszły negatywne bo może nie były takie czujne!!! Jedyne co mogę zrobić to 3Mac kciuki za Ciebie no i doradzić dużo sexu bez zahamowań ihihi na pewno się uda!!!!!
Cherie87
Ja polecam zrobic bete z krwii, bo tam wyjdzie na bank. Co do testow to sa 3 rodzaje czulosci, teraz juz dokladnie nie pamietam ale 5, 10 i 25 chyba.. 5 oczywiscie wykryje beta hcg najszybciej, 25 najpozniej. Ja tez robilam test i wyszedl negatywny mimo iz bylam 3 dni po spodziewanej miesiaczce. Dopiero 12 dni po test pokazal lekko rozowa druga kreske.
Charlie20
Test ktory po czasie pokazał dwie kreski to test na którym pisało ze bardzo szybko wykrywa .. A na tym drugim nic takiego nie pisało .. To moze on właśnie nie wykrywa .. Nie chce wydawać kupy kasy na testy ,jeszcze raz kupie ten pierwszy a potem zrobię badanie krwi .. Zostało mi tez czekać do miesiączki bo ona ma byc teoretycznie za 16 dni to jeszcze dość długo ;(
Cherie87
Hmmm, a ktorego mialas ostatnia miesiaczke? Tzn od ktorego do ktorego..
reklama
Carmen24
A jajniki bolą cię jeszcze?
Podziel się: