reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
No i dziś zrobiłam test ciążowy i wyszedł negatywny ;( nie wiem czym to jest spowodowane ,moze test wtedy sie mylił ;( i przez co ja sie tak złe czuje .. Dodam ze ten pozytywny po czasie to był pink test a dwa razy wyszedł negatywny na teście quik czy coś tam ( nie wiem bo wyrzuciłam opakowanie ) ...

Hmmm nie wiem co myśleć..znam przypadki takie jak twój i laski były w ciąży i że 5-6 testów było negatywnych a też były w ciąży..ciężko określić.. Ale wiem że takie przypadki się zdarzają ze testy często się mylą.może ten Pink test wykrył już hormony a te inne może wyszły negatywne bo może nie były takie czujne!!! Jedyne co mogę zrobić to 3Mac kciuki za Ciebie no i doradzić dużo sexu bez zahamowań ihihi na pewno się uda!!!!!

Ja polecam zrobic bete z krwii, bo tam wyjdzie na bank. Co do testow to sa 3 rodzaje czulosci, teraz juz dokladnie nie pamietam ale 5, 10 i 25 chyba.. 5 oczywiscie wykryje beta hcg najszybciej, 25 najpozniej. Ja tez robilam test i wyszedl negatywny mimo iz bylam 3 dni po spodziewanej miesiaczce. Dopiero 12 dni po test pokazal lekko rozowa druga kreske.

Test ktory po czasie pokazał dwie kreski to test na którym pisało ze bardzo szybko wykrywa .. A na tym drugim nic takiego nie pisało .. To moze on właśnie nie wykrywa .. Nie chce wydawać kupy kasy na testy ,jeszcze raz kupie ten pierwszy a potem zrobię badanie krwi .. Zostało mi tez czekać do miesiączki bo ona ma byc teoretycznie za 16 dni to jeszcze dość długo ;(

Zaczęła sie 16 albo 15 w nocy a skończyła 18 i wtedy sie kochałem z mężem .. Zawsze mam taka krótka ,Max 3 dni ..albo czasem 4..

reklama
Do góry