reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
Witam,
serdecznie zapraszam do mojej szkoły rodzenia w Poznaniu
"Świadome Macierzyństwo".

Poród jest integralnym elementem życia-tak powszechnym-że często, mając wiele możliwości wyboru,zdajemy się na przypadek. Dlatego też zapraszam wszystkie przyszłe mamy wraz z partnerami na zapoznanie się z przebiegiem porodu i tym czego możecie się spodziewać na sali porodowej, aby mieć wybór.
Ponadto przekazujemy informacje jak radzić sobie z bólem w czasie porodu i jak odnaleźć się w pierwszym i drugim okresie porodu.
Nauczymy Państwa jak radzić sobie w pierwszych momentach bycia rodzicami.
Poznacie Państwo metody relaksacji i nabierzecie świadomej odpowiedzialności za za akcję porodową.
Serdecznie zapraszam do odwiedzenia naszej strony.
www.twojapolozna.eu

Hejka dawno mnie nie było, ale jakoś ciągle mi nie po drodze. To już 3 cykl moich starań chciałabym żeby był udany ale znając moje szczęście jutro przyjdzie ta małpa

Czy beta robiona w 7 dni po i druga w 11 dni po to już jakaś wiarygodna odpowiedź jeśli chodzi o ewentaualną ciążę?
Obie negatywne <1, a endometrium 7mm.

Dziewczyny, przepraszam z góry że piszę tutaj, ale nie chcę zakładać nowego wątku niepotrzebnie :) Mam takie pytanie: czy będąc w ciąży można przegrzać brzuch podczas gotowania? Ostatnio stwierdziłam, że częściej będę grillować swoje obiady i tak też zrobiłam dzisiaj jednak podczas pichcenia mój brzuch zrobił się gorący.. na początku nie zwróciłam na to uwagi (normalne ciepło) a za chwile mnie olśniło, że to może mieć zły wpływ na dziecko :< Zaraz nawilżyłam ścierkę zimną wodą i przyłożyłam aby się nieco ochłodził.. I teraz nie wiem czy przypadkiem nie zrobiłam czegoś złego :( Jak to jest?

reklama
Do góry