reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

O polnocy i pietnascie minut :) zal mi chlopaka..z reguly sie na nich zalimy a teraz wrecz na odwrot.moze to wredne ale lepiej zeby tej ciazy nie bylo!!! tylko zal dziecka!!!! a suki niestety tez jeszcze sa na swiecie..co jak co ale dzieci nie miesza sie w te sprawy zwlaszcza jeszcze ""

reklama
Pewnie, że sie nie miesza. Takie zachowanie można przypisać tylko 15latce. Jak można oszukiwać swojego chłopaka że jest sie w ciąży, do tego zagrożonej. Uśmiercać dziecko którego nie ma. Szkoda słów..

No i pisze mi dziś że w nocy bolał ją brzuch i pojechała do szpitala i dostała zastrzyk przeciwbólowy. Ze niby ma okres.. ale nie nie jest pewna czy to okres. Bo było trochę krwi tylko. i że nie poroniła ale ze to chyba początek...:/ co to w ogóle są za dziwne jazdy.. Nie mogę się doczekać kiedy wszystko się wyjaśni w 100% i w końcu będę mógł się normalnie wyspać jak człowiek i odetchnąć...:/ Bo ta cała akcja jest mega nie przyjemna:(

Kobietki prosze pomożcie,ostatnio sie chyba za szybko pochwalilam,ze nie mam jeszcze zadnych dolegliwosci...strasznie meczą mnie nudnosci ale to praktycznie przez calą dobe podopwiedzcie jak z nimi sobie radzic......umieram

Ja zygalam 24/24 i nawet na porodowce....ihihi cokolwiek widzialam czulam to juz mnie skrecalo..a wymiotowalam wszedzie gdzie popadlo :) musisz byc silna..bo moze ci przejdzie a moze i nie..staraj sie z rana podgryzc jakuegos krakersa lub ciasteczka imbirowe bo ponoc pomagaja na wymioty.

bzb : jak ja mam okres to nie jezdze do szpitala z bolami tylko ratuje sie w domu z tabletkami.jesli ta laska jest w ciazy to albo z kim innym..albo nadal wymysla ..albo lepiej przypomnij sobie czy stosunek byl tylko 3,5 tyg temu czy i szybciej one tez byly..??? bo jesli byly i z ponad miesiac temu to moze byc ze jest w ciazy jesli zaprzestala po kryjomu brac tabletki..moze wystapila jej ta owulacja i zaciazyla...

Przypuscmy ze twoja kolezanka jest " z kims " w ciazy : okres lub plamienia sie zdarzaja we wczesnej ciazy.niektore koncza sie na poronieniu a inne sa tylko tzw plamieniem.ja jak bylam juz w ciazy to mialam niby okres bardzo bardzo mocny ( ale o niczym jeszcze nie wiedzialam ) a jesli chodzi o poronienie i bylaby w tej ciazy to w szpitalu by jej zobaczyli " ta niby kropeczke " i jesli cos byloby nie tak to by ja zatrzymali na noc i na pewno by jej pomogli..takze juz sama nie wiem co myslec o tej calej sytuacji!! albo laska niech zacznie gadac ...a jesli nie dla swojego dobra to dla przyszlego " maluszka "

reklama
Stosunek był miesiąc temu. I nic prędzej nie było. Sam już się pogubiłem i nie wiem o co tutaj chodzi...:( masakra :(

Do góry