reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

O polnocy i pietnascie minut :) zal mi chlopaka..z reguly sie na nich zalimy a teraz wrecz na odwrot.moze to wredne ale lepiej zeby tej ciazy nie bylo!!! tylko zal dziecka!!!! a suki niestety tez jeszcze sa na swiecie..co jak co ale dzieci nie miesza sie w te sprawy zwlaszcza jeszcze ""

reklama
Pewnie, że sie nie miesza. Takie zachowanie można przypisać tylko 15latce. Jak można oszukiwać swojego chłopaka że jest sie w ciąży, do tego zagrożonej. Uśmiercać dziecko którego nie ma. Szkoda słów..

No i pisze mi dziś że w nocy bolał ją brzuch i pojechała do szpitala i dostała zastrzyk przeciwbólowy. Ze niby ma okres.. ale nie nie jest pewna czy to okres. Bo było trochę krwi tylko. i że nie poroniła ale ze to chyba początek...:/ co to w ogóle są za dziwne jazdy.. Nie mogę się doczekać kiedy wszystko się wyjaśni w 100% i w końcu będę mógł się normalnie wyspać jak człowiek i odetchnąć...:/ Bo ta cała akcja jest mega nie przyjemna:(

Kobietki prosze pomożcie,ostatnio sie chyba za szybko pochwalilam,ze nie mam jeszcze zadnych dolegliwosci...strasznie meczą mnie nudnosci ale to praktycznie przez calą dobe podopwiedzcie jak z nimi sobie radzic......umieram

Ja zygalam 24/24 i nawet na porodowce....ihihi cokolwiek widzialam czulam to juz mnie skrecalo..a wymiotowalam wszedzie gdzie popadlo :) musisz byc silna..bo moze ci przejdzie a moze i nie..staraj sie z rana podgryzc jakuegos krakersa lub ciasteczka imbirowe bo ponoc pomagaja na wymioty.

bzb : jak ja mam okres to nie jezdze do szpitala z bolami tylko ratuje sie w domu z tabletkami.jesli ta laska jest w ciazy to albo z kim innym..albo nadal wymysla ..albo lepiej przypomnij sobie czy stosunek byl tylko 3,5 tyg temu czy i szybciej one tez byly..??? bo jesli byly i z ponad miesiac temu to moze byc ze jest w ciazy jesli zaprzestala po kryjomu brac tabletki..moze wystapila jej ta owulacja i zaciazyla...

Przypuscmy ze twoja kolezanka jest " z kims " w ciazy : okres lub plamienia sie zdarzaja we wczesnej ciazy.niektore koncza sie na poronieniu a inne sa tylko tzw plamieniem.ja jak bylam juz w ciazy to mialam niby okres bardzo bardzo mocny ( ale o niczym jeszcze nie wiedzialam ) a jesli chodzi o poronienie i bylaby w tej ciazy to w szpitalu by jej zobaczyli " ta niby kropeczke " i jesli cos byloby nie tak to by ja zatrzymali na noc i na pewno by jej pomogli..takze juz sama nie wiem co myslec o tej calej sytuacji!! albo laska niech zacznie gadac ...a jesli nie dla swojego dobra to dla przyszlego " maluszka "

reklama
Stosunek był miesiąc temu. I nic prędzej nie było. Sam już się pogubiłem i nie wiem o co tutaj chodzi...:( masakra :(

Do góry