reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Cześć dziewuchy ;) zrobilam pare dni temu ten test i no nic tylko jedna krecha... dzis powinien byc okres ale narazie nic nie wskazuje na to.. ale za to mam dziwne bole podbrzusza znow tylko mocniejsze ale przy okresie zupelnie inne bole odczuwałam.. hmm i zaparcia mam i takie dziwne odglosy z brzucha... takie głośne jakby wszystkie jelita sie przewracaly tam... :/ no i poczekam do jutra jak z okresu nici to kolejny tescik na mnie czeka ;)

reklama
Co do hiv, to sa poradnie ktore robia za free, wystarczy poszukac w necie.
Ja robilam za darmo we wro, wiec warto pogrzebac w necie.
I tez wiedzialam ze jestem czysta;-), ale warto robic te badania dla swojego spokoju.

Kotek19 to czekamy za kolejnym testem ps dziewczyny ja jak bylam w ciazy to nie pracowalam..mieszkam za granica i nigdy za zadne badanie ( nawet to specjalistyczne) nie placilam ;) w pl nie wiem jak jest :p

Co do hiv, to sa poradnie ktore robia za free, wystarczy poszukac w necie.
Ja robilam za darmo we wro, wiec warto pogrzebac w necie.
I tez wiedzialam ze jestem czysta;-), ale warto robic te badania dla swojego spokoju.

Dobrze wiedzieć :) W razie w. będę szukać, choć w moim mieście wątpię aby dali człowiekowi coś za darmo :dry::-)

Hej dziewczyny. Jestem tu nowa i potrzebuję się od was czegoś dowiedzieć.
Nie wiem czy mogę być w ciąży nie ukrywam że bardzo by tego chciała, cykle mam 26 dniowe i zawsze w terminie. Przytulałam się z moim chłopakiem 10 ,16,23,24,25 dnia cyklu . Dziś miałam dostać @ i nadal nic nie przyszło temperatura mierzona dziś w buzi waha się od 36.9 do 37.4 we wcześniejszych tygodniach temperatura wahała się 36.6.
Innych objawów jeszcze nie widzę może troszkę mnie bolą piersi i jestem rozdrażniona.
Poczekam może jeszcze z 2 dni jak ciekawość mnie nie zje i zrobię test.

Byłam u ginekologa 19 dnia cyklu ale jeszcze niczego mi nie potwierdził.

reklama
Do góry