reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

ale ja te badania zrobie tylko po prostu nie w tej przychodni bo wiem, że takie badania kobieta w ciaży może zrobić za darmo a tu każą płacić, nie wiem czemu. dla mnie 230zł to bardzo dużo i jeśli jest okazja to wykonam je nie płacąc. :)

no to git!

ale swoja droga pierwszy raz slysze ze toxo za darmo, ale oby tak było ;)
powodzenia :)

reklama
Trzymam kciukasy za was zeby wam sie udalo ;)

Owszem toxo hiv itp badania moga byc za darmo ja mialam bo chodzilam do gin na nfz w ciazy a jezelu ktos chodzi prywatnie to placi za wszystko bete rowniez mialam za darno jezeli masz skierowanie to owszem lec ;)
Irytuja mnie wypiwuedzi typu co to 230zl a no dla nie krtorych bardzo duzo na drodze nie leza ;) a ja wolalam te pienadze przeznaczyc na co innego dla dziecka chociaz stac mnie bylo zeby zaplacic ale skoro moglam skorzystac to czemu nie ;)

To juz nie wiem jak to jest z tymi badaniami - chodze do gina na nfz a i tak za bete musialam sobie sama placic.. :what:

A jednak. Dostałam od gina skierowanie na tokso, różyczkę i inne i są niepłatne :) Ależ miłe zaskoczenie :)

Ostatnia edycja:
Ja dostalam skierowanie na bete i poszlam z nim do szpitsla i kazaly placic albo isc do przychodni gdzie dostalam te skierowanie. Poszlam tam i mialam za darmo

ja chodze do takiej przychodni gdzie jest pół na pół są lekarze i na nfz i do takiego chodzę ale są i tacy co przyjmują prywatnie, i chyba laboratorium podchodzi pod prywatę dlatego każą płacić. bo w innej przychodni ponoć jak dzwoniłam badania ze skierowaniem można zrobić bezpłatnie. ehś cyrki z tą opieką zdrowotną

Test powinien być wykonany 6 dni po terminie spodziewanej @ wcześniej i jeszcze nie z rana może być niemiarodajny poczekaj chociaż do rana zawsze to pewniej a i tak powtórz test po 2 dniach

reklama
Do góry