reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Ja już sama nie wiem. U mnie cykle są nieregularne, wg om byłabym już w 10 tyg ale wg bety którą robiłam to mniej więcej 2 tyg temu był 4 tydzień. Zapłodnienie musiało być w albo ostatnim albo przedostatnim tygodniu grudnia ;-) teraz wiec jakiś 6 tydz? 7? Nie wiem sama :( echo płodu to znaczy ze widać płód cz co?

reklama
ale jaja wiecie co.. poszlam po ten test... i chodzilam po kilku sklepach i teraz wracam do domu i policja mnie dorwala jakies tajniaki i szukali mi cos w torbie i spisywali a co najlepszeeeee jestem w niemczech i moj niemiecki jest slabiutki i wgl nie wiem o co chodzi o_O teraz dopiero mam stresa... : O:szok:

Jeśli jesteś w 6 tyg to możliwe ze nie widać.wiesz u niektórych widać w 6 tyg u niektórych później..zresztą beta nie kłamie.jeśli pójdziesz w 7 tyg powinno być już widać bijące serduszko ;)

Jeśli mówił o plodzie to miał na myśli ten pecherzyk bo jak idziesz na pierwsze usg to dużo nie zobaczysz...mała kuleczke i bijace serduszko ojjj wspaniałe uczucie słyszeć mówię ci ;)

Może myśleli że coś ukradlas albo ktoś coś ukradł i jak ktoś zgłosi to będzie na ciebie hihi.a tak w ogóle to nie wiem kotek 19 :) może chcieli zobaczyć ile masz lat.. Co kraj to obyczaj może tak oo prostu cię spisali.daj znać z tescikiem co i jak :)

Olka idź zrób betę.prawdopodobnie masz plamienia tak jak w 1 ciąży!! Wiesz tak myślałam też ze ten Skrzep to mogło być i poronienie.. Dlaczego nie pójdziesz na pogotowie.powiedz tak jak ci mówiłam że jesteś we wczesnej ciąży i że się źle czujesz..ja żeby zobaczyć czy serce mojej małej biło pojechałam na pogotowie i naklamalam że się źle czułam.wiesz tak dla spokoju.u ciebie serduszka jeszcze nie będzie słychać ale może zobaczysz i kropeczke.jedź dla świętego spokoju i wiedz lepiej dmuchać na zimne.mogą to być plemienia na okres a może być też co innego.

Hej dziewczyny! Mam problem i mam nadzieje ze chociaz troche mi pomozecie.Zaczne od poczatku...22.12 mialam normalny okres (8-9dni obfity,ostatni dzien plamienia),pozniej kochalam sie z mezem ale zabezpieczenie zawiodlo. "okres dostalam 17.01 ale pierwszy dzien to bylo plamienie,drugiego dnia bylo normalne krwawienie az do nastepnego dnia do poludnia bo potem od popoludnia az do rana nie bylo ani kropli krwi i pozniej znow cos ze mnie polecialo i tak naprzemian a ostatnie dwa dni to bylo plamienie-tak wiec okres trwal 7dni wlaczajac plamienia.Dodam ze przed okresem tak w dni plodne pobolewalo mnie podbrzusze,praktycznie az do okresu i po okresie az do dzis nadal mnie pobolewa jak na okres i od tamtej pory dosc czesto czuje sie dziwnie tak jakby mnie mdlilo ale tak delikatnie. Pod koniec plamienia (przez 3 dni) robilam testy i druga kreska byla widoczna tak pod swiatlo wiec dalam sobie spokoj narazie i kolejny zrobie za pare dni (na beta nie moge isc bo mam chore dziecko a maz caly dzien w pracy). I jeszcze jeden objaw to dzis jak siusialam wylecial ze mnie sluz tak jakby plodny z niewielka iloscia krwi ale to byl jak narazie jednorazowy incydeny. I teraz nie wiem czy to dni plodne i zbliza sie owulacja ale jesli tak to czemu tak dlugo mnie poboluje podbrzusze?czy moze jednak ciaza?wiem ze nikt mi nie powie ze jestem w ciaz czy nie ale moze ktoras z was miala podobna sytuacje. Dziekuje i przepraszam ze tak zawile to wszystko napisalam.

reklama
Cześć słonko objawy które opisujesz mogą wskazywać na ciąże bo występuje bol podbrzusza kiedy dochodzi do zapłodnienia (zagniezdzenia) i tymbardziej ze mówisz ze okres był jakiś inny wiec to dziwne.nie jestem specjalista..ja tylko podejrzewam :) co do testu to slaba jasna kreska która wyjdzie od razu wskazuje na bardzo wczesna ciaze. Moze tez tak byc ze kreska wyszła jasna bo odbyła sie owulacja i jeżeli bol utrzyma sie przez kolejne 3 tyg to jest szansa na ciaze...no chyba ze kolejna jasna kreseczka juz noe wyjdzie to moze tez tak byc ze ciąża ulegnie samoistnemu poronieniu wiesz wtedy kiedy przychodzi okres to sie wszystko wydala wraz z krwią.sa tysiace kobiet które robią testy bardzo wczesnie i wychodzi jasna kreska a jak powtorza test w dniu okresu który juz przyszedł i juz nie ma tzn ze mogło właśnie wystąpić to poronienie.a powiedz chcesz dzidziusia czy to byłaby wpadka :) :wściekła/y:

Do góry