reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
Moje 4 kolezanki tak mialy z tymi testami:-) jedna Po 3 godzinach i widoczna ledwo co kreseczke.i byla w ciazy!!! Masz jeszcze niski poziom hcg i to dlatego bo pamietaj ze mimo wszystko wyszla ci fa druga kreska!!!! Albo idz zrobic bete albo do szpitala i naklam ze sie zle czujesz, tam tez ci zrobia test.powiedz że jesteś we wczesnej ciąży i powiedz że dziwnie krwawisz lepiej dmuchać na zimne!!!! I naklam że cię bardzo boli brzuch..

ej dziewczyny od jakiegos czasu mam lekko fioletowe sutki i takie biale kropeczki na samym wierzchu... wiecie co to moze byc? :(:dry:

ale piersi wcale mnie nie bola... tylko czasami te sutki... a te biale kropeczki to tylko przy ciazy sie pokazuja czy sa zawsze ? xP

kurcze tak sie stresuje ze nie wiem czy czekac do tego 3.02 czy leciec po test.. ciagle kazdego dnia tylko o tym mysle..

Dziewczyny a co to oznacza gdy lekarz mówi, że jest echo płodu ale nie widać tętna? Dzisiaj tak usłyszałam i kazał mi przyjść za tydzień bo może będzie widać więcej.. co to znaczy? Już zgłupiałam :-p

reklama
Do góry