reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
O no to mam podobnie. Jak ten problem wróci to chyba kupię właśnie magnes, albo poczekam do wizyty u gina i o tym powiem.

Z suwaczka wchodzi że jesteśmy dokładnie na tym samym etapie ciąży (tylko czy mój suwak się teraz doda..?)

Ja mam wizytę 19tego, nie mogę się już doczekać!!!! Termin to prawdopodobnie 4-6 grudnia, no ale wiadomo + / - 2 tygodnie.

Pierwszą osobą (oprócz narzeczonego oczywiście) której powiedziałam o ciąży była moja ukochana kuzynka. Później okazało się, że tego samego dnia o ciąży powiedziała jej żona mojego kuzyna (kuzynki brata). Z tym że ona jest chyba w 7 tc. Ja nie wiem - same zbiegi okoliczności ;)

Mam nadzieję, że mdłości mi niedługo przejdą, bo jak nie to chyba zwariuje. Próbuje wody z cytryną herbaty z cytryną, narzeczony robi mi nawet napar z cytryny i imbiru... Czy zjem śniadanie czy nie zjem mdłości i tak są. Masakra :( Już sama nie wiem czy lepiej mieć same mdłości bez wymiotów, czy sobie zwymiotować i czuć się lżej... Ale to pewnie tak nie działa.
Polecacie coś na mdłości????

Bo ze wzdęciami już sobie radzę :) Suszone śliwki są wspaniałe :)

Słyszałam o migdałach, planowałam kupić ale nigdzie nie mogłam dostać. Muszę poszukać dalej ;)

Właśnie nadszedł czas na moją drzemkę, ledwo widzę na oczy.

Ślub za 4 miesiące? :) My planujemy jakoś w czerwcu, w przyszłym tyg. umówimy się w urzędzie.

Hej dziewczyny!
jestem tu nowa i chcę zasięgnąć informacji.
Otóż, ostatnią @ miałam 23.03 (przez 2 cykle wcześniej brałam tabl.anty Yaz), owulacja była ok 8.04 - obserwacja śluzu + test hormonu LH, oczywiście przytulanko było 6,7 i 9.04. Raczej nie mogę powiedzieć o żadnych dolegliwościach poza bólem podbrzusza i bólem samych sutków, a do tego miałam jeszcze zapalenie dróg moczowych... Myślicie, że coś z "tego" będzie, kiedy zrobić jakiś test, czy czekać do @? @ powinnam dostać 21-22.04, ale szczerze mówiąc to już nie mogę się doczekać...:baffled:

reklama
Do góry