reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
O no to mam podobnie. Jak ten problem wróci to chyba kupię właśnie magnes, albo poczekam do wizyty u gina i o tym powiem.

Z suwaczka wchodzi że jesteśmy dokładnie na tym samym etapie ciąży (tylko czy mój suwak się teraz doda..?)

Ja mam wizytę 19tego, nie mogę się już doczekać!!!! Termin to prawdopodobnie 4-6 grudnia, no ale wiadomo + / - 2 tygodnie.

Pierwszą osobą (oprócz narzeczonego oczywiście) której powiedziałam o ciąży była moja ukochana kuzynka. Później okazało się, że tego samego dnia o ciąży powiedziała jej żona mojego kuzyna (kuzynki brata). Z tym że ona jest chyba w 7 tc. Ja nie wiem - same zbiegi okoliczności ;)

Mam nadzieję, że mdłości mi niedługo przejdą, bo jak nie to chyba zwariuje. Próbuje wody z cytryną herbaty z cytryną, narzeczony robi mi nawet napar z cytryny i imbiru... Czy zjem śniadanie czy nie zjem mdłości i tak są. Masakra :( Już sama nie wiem czy lepiej mieć same mdłości bez wymiotów, czy sobie zwymiotować i czuć się lżej... Ale to pewnie tak nie działa.
Polecacie coś na mdłości????

Bo ze wzdęciami już sobie radzę :) Suszone śliwki są wspaniałe :)

Słyszałam o migdałach, planowałam kupić ale nigdzie nie mogłam dostać. Muszę poszukać dalej ;)

Właśnie nadszedł czas na moją drzemkę, ledwo widzę na oczy.

Ślub za 4 miesiące? :) My planujemy jakoś w czerwcu, w przyszłym tyg. umówimy się w urzędzie.

Hej dziewczyny!
jestem tu nowa i chcę zasięgnąć informacji.
Otóż, ostatnią @ miałam 23.03 (przez 2 cykle wcześniej brałam tabl.anty Yaz), owulacja była ok 8.04 - obserwacja śluzu + test hormonu LH, oczywiście przytulanko było 6,7 i 9.04. Raczej nie mogę powiedzieć o żadnych dolegliwościach poza bólem podbrzusza i bólem samych sutków, a do tego miałam jeszcze zapalenie dróg moczowych... Myślicie, że coś z "tego" będzie, kiedy zrobić jakiś test, czy czekać do @? @ powinnam dostać 21-22.04, ale szczerze mówiąc to już nie mogę się doczekać...:baffled:

reklama
Do góry