reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

wydaje mi sie ze nie jestes, masz cos z hormanami teraz. obajwy u mnie to przede wzsytkich straszne zmeczenie, podwyzszona temeperatura i takie uczycie jakby sie mialo grype....

reklama
Pam ..Cytrusek dobrze napisala ...jezeli lekarz powiedzial 50/50 to skad my mamy wiedziec czy eelenk jest w ciazy ????.Czekac tydzien to czasami wiecznosc ale przeciez za tydzien nie urodzi bedzie miala 8 miesiec na myslenie jak sobie poradzi :tak:,jezeli to nie ciaza to bedzie miala prezent na mikolajki i bedzie uwazac przy sexie ,,,,,mniej stresu ;-).....

Co do stresta itp sie zgadzam ale forum jest poto zeby sie pytac i mowienie komus- idz do lekarza a nie na forum sie pytasz- jest bez sensu

Ok ...czekam na pw ..co do smarkow mam ostatnio troche krwi i sie boje ze to nie grypa tylko ciaza :-D:-D jak ty myslisz? (zart).....bo lekarz sie zgadza z moja opinia :-)..

kurcze lepiej zkonsultuj to jeszcze z jednym lekarzem bo to jednak grypa moze byc :-D a jesli ciaza to ja jestem w ciazy caly rok bo mi wiecznie z nosa leci... o i zelazo bierz bo to wazne zebys anemi nie miala o!!:-D:-D

kurcze lepiej zkonsultuj to jeszcze z jednym lekarzem bo to jednak grypa moze byc :-D a jesli ciaza to ja jestem w ciazy caly rok bo mi wiecznie z nosa leci... o i zelazo bierz bo to wazne zebys anemi nie miala o!!:-D:-D
Dziekuje pam doktorze zastosuje przepisane recepty ...i zrobie termin u nastepnego doktora zeby nie byc chora .........odpisalam pw ;-)

Cześć jestem Marzena, jestem mamą 3 letniej córeczkii. Błądziłam po internecie szukając odpowiedzi i trafiłam do Was, może coś mi podpowiecie. Od jakiegoś czasu "staramy się" z mężem o drugiego skarbka. To staramy się tzn jak nam wyjdzie to będzie nie przesadzamy z miłością bo kto ma tyle siły hehe :D ostatnią miesiączke miałam 31 cykle mam 28dniowe więc okres powinnam dostać wczoraj, nie dostałam go. Dziś natomiast rano miałam krótki mały brązowy upław tzn takie małe niteczki brązowe z plamką myślałam że okres nadchodzi, ale jednak już cisza. Czysto chociaz jak się podcieram to coś tam delikatnego jest brązowego. Kochalismy się z mężem w dni prawdopodobnie płodne i w pierwszy dzień płodny... Ale czy takie upławy a raczej ich raz bycie raz nie to może świadczyć o ciąży? Nigdy czegoś takiego nie miałam. Nie wiem czy warto robić teraz test czy czekać... Poradzcie coś...:-)

reklama
Do góry