Magda Kosmowska
Zaciekawiona BB
wydaje mi sie ze nie jestes, masz cos z hormanami teraz. obajwy u mnie to przede wzsytkich straszne zmeczenie, podwyzszona temeperatura i takie uczycie jakby sie mialo grype....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pam-jak bede miala grype napisze (zart) ty kochana pisz tu jak starania ida .....a nie sciemniasz mnie.. juz mnie juz kciuki zsinialy :-)Co do stresta itp sie zgadzam ale forum jest poto zeby sie pytac i mowienie komus- idz do lekarza a nie na forum sie pytasz- jest bez sensu
pam-jak bede miala grype napisze (zart) ty kochana pisz tu jak starania ida .....a nie sciemniasz mnie.. juz mnie juz kciuki zsinialy :-)
Ok ...czekam na pw ..co do smarkow mam ostatnio troche krwi i sie boje ze to nie grypa tylko ciaza jak ty myslisz? (zart).....bo lekarz sie zgadza z moja opinia :-)..pisz powiem ci jakiego koloru smarki powinnas miec (zart) zeby to napewno grypa byla co do staranek napisze ci PW
Ok ...czekam na pw ..co do smarkow mam ostatnio troche krwi i sie boje ze to nie grypa tylko ciaza jak ty myslisz? (zart).....bo lekarz sie zgadza z moja opinia :-)..
Dziekuje pam doktorze zastosuje przepisane recepty ...i zrobie termin u nastepnego doktora zeby nie byc chora .........odpisalam pw ;-)kurcze lepiej zkonsultuj to jeszcze z jednym lekarzem bo to jednak grypa moze byc a jesli ciaza to ja jestem w ciazy caly rok bo mi wiecznie z nosa leci... o i zelazo bierz bo to wazne zebys anemi nie miala o!!