reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
JH* jak byłam w 6 tygodniu i 5 dniu z Agatką to ten sam lekarz zobaczył i jajo i zarodek i serduszko, niemniej nie było różnicy pomiędzy datą OM a datą zapłodnieniem. Zależy od ciaży. Czekam do wtorku, tak jak napisałam wcześniej - nic juz nie wskóram.
Nie przemeczam się a bardziej próbuje nie myśleć ... oczywiście widać na załączonym obrazku jak mi to wychodzi.

Witam wszystkie mamy :) jestem tu nowa ale przeczytalam poczatek posta i nie wiem co odpowiedziec bo ja rowniez z partnerem kochalam sie w ostatni dzien menstruacji i teraz jestem w ciazy :szok:. bardzo sie ciesze z maluszka ale mam obawy jak to bedzie ?? pozdrawiam

Karaluszku81 jak będzie?! Będzie zajebiscie!!!!

Ja jak się dowiedziałam o pierwszej ciąży to prawie mnie erką wywieźli z kozetki. SZOK SZOK SZOK!!!!
A później moja cipula przyszła na świat i świat zawirował...bo ONA to mój cały świat :-)

Trzymam kciuki :D

Karaluszek będzie cudownie :-) A jak maleństwo zacznie się ruszać to już wogóle brak słów jakie to cudne :-D

Grzanko90 oczywiście że zawsze :tak: Tylko nie zawsze wtedy gdy się tego bardzo chce... :no:
Ja "powierzyłam" się Matce Naturze. Po wielu latach leczenia i kilku operacjach diagnoza lekarzy brzmiała: "raczej nie będzie Pani miała dzieci" :-( Stwierdziłam - skupiam się na pracy!!! I po dwóch tyg od awansu okazało się że jestem w ciąży (to był rok 2008). A teraz ... a tak sobie "spróbowaliśmy" :-) bo fajna różnica wieku i ... :szok: jestem w ciąży :-D:-D:-D

Niemniej jak przeczytasz wyzej znowu lekarze mają jakieś zastrzeżenia, ale co ma być to będzie!

Moim zdaniem grunt to nie nastawiać sie :-)

Buziaki

reklama
Do góry