reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Dziewczyny,
jesteście kochane i bardzo wam dziękuję za podtrzymanie na duchu :happy:

hmmm...tak sie łudzę nadzieją chociaż wiem ze Matki Naszej Natury nie oszukam!
Kolejne oczekiwanie do niedzieli może drobiażdżek sie rozwinie ... ehhhh
i tak człowiek mimo ze nie chce to kłębi myśli.

NAJLEPSZEGO BABECZKI Z OKAZJI NASZEGO ŚWIĘTA :*

reklama
Adapterek nie zamartwiaj się na zapas. Wiem że co ma byc to będzie, ale grunt to pozytywne podejście i wiara że będzie dobrze.

Dziewczyny !!!
9w3d z miesiączki; 6w1d-od zapłodnienia. Serce bije nadal, ale... tętno jest za niskie - 68!
Lekarz twierdzi ze nie wygląda to dobrze, ale dopóki serce bije nie mogą nic zrobic :shocked2:
Podejrzewa, że skończy się niestety najgorszym....
Dalszy czas oczekiwania...
Kur... zwariuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kazali mi się w poniedzialek za tydzień stawic. zobaczę czy mi się będzie chcialo pojechać :-(
Dzisiaj osiągnęłam apogeum nerwów... Akurat trafił sie etap w którym skumulowało się kilka problemów na raz.
A oberwało się małemu czlowieczkowi który nie ma trzech lat. Oberwało się tzn tak na nią nakrzyczałam, ze się mnie wystraszyla!!!
Czy nie wiecie co mozna brać na uspokojenie w ewentualnej ciąży???

Już trochę lepiej
Miałam iść po meliskę , ale zjadłam pół tabliczki największej czekolady!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Musze dac radę, ale nie wiem czy mi sie chce jechac w poniedziałek i usłyszeć..."czekamy"!!!

adapterek bardzo mi przykro. trzymam kciuki żeby z dzidzią było wszystko dobrze i obawy lekarza się nie spełniły. Bądź silna i nie zamartwiaj się.

reklama
Witam,

Sprawa wygląda tak, że w dniach 27.03 - 03.03 moja dziewczyna miała miesiączkę, ale od ~ 2 tyg. miewa czasem mdłości - ot tak 1-3 razy w tygodniu. Straciła apetyt na słodycze, gdzie kiedyś mogła je jeść w dużych ilościach. Kochamy się kilka razy w tygodniu, bez zabezpieczenia. Czy może być w ciąży? Następny okres powinien nadejść mniej więcej 28.03. Aaa. I pobolewa ją czasem prawy jajnik. Kiedy warto wykonać test.

Poradzicie coś? Dla nas ciąża katastrofą nie będzie, więć spokojnie
icon_e_smile.gif

Do góry