reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

kto cie prowadzi? jak jestes z wro to polecam dr Świdraka, naprawde niektorzy lekarze mogą nie rozpoznać pewnych zagrożeń

reklama
Nie mam żadnych stresów, jestem spokojna i w miarę cierpliwa, choć powinnam ten test zrobić rano a nie po południu..
Następny zrobię w piątek, poziom hcg wzrośnie to może test w końcu wyjdzie pozytywny. Za wcześnie chyba już nie jest, bo już 3 dni po terminie spodziewanej miesiączki. Jeśli w piątek nic nie wyjdzie to chyba się na betę wybiorę...

Olka_21 , jak dla mnie to wygląda na to, że poprostu nie jesteś w ciąży. Wiele razy tak miałam, że jak czekałam na 2 kreseczki to okres spóźniał mi się nawet tydzień, a jednak ciąży nie było. Kiedy w końcu się pojawiły, to dokładnie w dzień spodziewanej miesiączki. Wiec jakbyś była to prawdopodobnie test by już to wykazał. To może być tzw ciąża urojona tylko w takiej lekkiej wersji. Tak bardzo chcesz dziecka że stres i emocje sprawiają że organizm głupieje i okres nie przychodzi. Ale trzymam kciuki żebyś jednak była :)

Nie chce wyjść na wariatkę:p To nie jest tak, że niewiadomo jak bardzo pragnę tego dziecka.. Poprostu bardzo bym się cieszyła, gdyby się okazało, że jestem w ciąży. Jak już pisałam mam jeszcze czas na dziecko..

Dziś się o obudziłam z meega ostrym bólem gardła i trzyma mnie aż do teraz.. okropne:(

Jak nie dostaniesz @ na dniach, to wybierz się na bete.

Ja mam podobną sytuację do Twojej. @ powinnam dostać najpóźniej 11.12, a jeszcze jej nie ma. Miałam dziś zrobić test, jednak wczoraj wieczorem dostałam mocnych bóli brzucha i myślałam, że @ przylezie w nocy, ale do tej pory cisza :-) Mam nadzieję, że nie przylezie tej nocy i jutro rano zrobię w końcu test :-)

Ostatnia edycja:
No i stało się... Wredna @ mnie w końcu odwiedziła.. więc chyba nici z oczekiwania. Dziękuję za wszystkie rady dziewczyny. Jak będę planować dzidziusia na pewno do was znów dołączę, ale już na innym wątku:)

Aniaa_87 3mam kciuki, może Tobie się uda!:))

P.S. cały czas mam jakąś nadzieję, ze to może takie kilkudniowe krwawienie, które się czasem zdarza w ciąży....

ania 87 no jak bym o sobie czytała....ja miałam dostać 12.12 i dupa zimna nie ma nic przed dwoma dniami dostałam mocnych bóli brzucha ale nadal nic a już myślałam że bedzie @

Mam pytanie. Może któraś z Was bedzie mogła mi pomóc. 2.12 "przytulałam się" z narzeczonym. 12.12 zrobiłam betaHCG i nic nie wyszło :/. Mozliwe jest, że pośpieszyłam się z tym badaniem??

reklama
Do góry