reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

@ nadal nie ma... w zeszłym miesiącu brałam hormony: DUPHASTON i ESTROFEM, więc myślałam, że wszystko się wyreguluje... czy mogę zrobić już test? @ spóźnia mi się 7 dni.

reklama
@ nadal nie ma... w zeszłym miesiącu brałam hormony: DUPHASTON i ESTROFEM, więc myślałam, że wszystko się wyreguluje... czy mogę zrobić już test? @ spóźnia mi się 7 dni.

Ja też bym nie wytrzymała:-) Kochana ja też a raczej znajome mnie nakręcały, że na pewno jestem w ciąży, zrobiłam test i wyszło, że nie jestem... Po tygodniu nie dawało mi spokoju, to że bolą mnie cały czas te piersi; powtórzyłam test i wyszło, że jednak jestem... Także nawet jak teraz Ci nie wyjdzie, a objawy nie ustąpią to bez wachania po właśnie mniej więcej tygodniu powtórz... 3mam kciuczki z całej siły!!! Napisz tylko co wyszło:)

Ona_ona ja tez powtorzyla bym test choc nie jestem przekonana do nich a nawet do bety...mi testy wogole nie wychodzily beta 5,1 tylko po dniu spodziewanej @ a jednak sie udalo... piersi odczuwalam, bylo mi zimno, czestrze odwiedzanie wc no i czasem zdarzylo mi sie usnac w ciagu dnia czego wczesniej nie robilam i jak sie okazalo 3 tyg od terminu spodziewanej miesiaczk widzialam juz serduszko :) mam nadzieje ze udalo ci sie i niedlugo bedziesz sie chwalic fasolka :)

dziękuje Kochane za rady i dobre słowa;)
zrobię test jak najszybciej i dam Wam znać;) myślę, że już jutro będę mogła zrobić skoro już 9 dzień mi się spóźnia@ .

pozdrawiam;-)

Ona_ona spokojnie mozesz robic :) oby wyszedl tak jak tego chcesz &&&&&&& trzymam:) za ciebie i inne staraczki :) powodzonka

dziękuje Kochane za rady i dobre słowa;)
zrobię test jak najszybciej i dam Wam znać;) myślę, że już jutro będę mogła zrobić skoro już 9 dzień mi się spóźnia@ .

pozdrawiam;-)

Kochana tylko daj znac jak najszybciej!!! Sama jestem niecierpliwa tego wyniku...
Najchetniej poradziłabym Tobie żebyś zrobiła go dzisiaj:p:p
3mam bardzo mocno kciuczki...:-*

klaudix jeśli będę miała okazje, żeby skoczyć do apteki po test to może nawet dzisiaj zrobię. Jak będę znała wynik to napiszę;)

reklama
Do góry