reklama
rosellita
Zaangażowana w BB
Ja bym nie wytrzymała pewnie już dawno zrobiłabym test :-):-):-) Jeśli masz regularne cykle to na pewno już powinien wyjść,
klaudix
Mamunia Filipka:*
@ nadal nie ma... w zeszłym miesiącu brałam hormony: DUPHASTON i ESTROFEM, więc myślałam, że wszystko się wyreguluje... czy mogę zrobić już test? @ spóźnia mi się 7 dni.
Ja też bym nie wytrzymała:-) Kochana ja też a raczej znajome mnie nakręcały, że na pewno jestem w ciąży, zrobiłam test i wyszło, że nie jestem... Po tygodniu nie dawało mi spokoju, to że bolą mnie cały czas te piersi; powtórzyłam test i wyszło, że jednak jestem... Także nawet jak teraz Ci nie wyjdzie, a objawy nie ustąpią to bez wachania po właśnie mniej więcej tygodniu powtórz... 3mam kciuczki z całej siły!!! Napisz tylko co wyszło
A
Anulka198424
Gość
Ona_ona ja tez powtorzyla bym test choc nie jestem przekonana do nich a nawet do bety...mi testy wogole nie wychodzily beta 5,1 tylko po dniu spodziewanej @ a jednak sie udalo... piersi odczuwalam, bylo mi zimno, czestrze odwiedzanie wc no i czasem zdarzylo mi sie usnac w ciagu dnia czego wczesniej nie robilam i jak sie okazalo 3 tyg od terminu spodziewanej miesiaczk widzialam juz serduszko mam nadzieje ze udalo ci sie i niedlugo bedziesz sie chwalic fasolka
A
Anulka198424
Gość
Ona_ona spokojnie mozesz robic oby wyszedl tak jak tego chcesz &&&&&&& trzymam za ciebie i inne staraczki powodzonka
ona_ona
Fanka BB :)
klaudix
Mamunia Filipka:*
dziękuje Kochane za rady i dobre słowa
zrobię test jak najszybciej i dam Wam znać myślę, że już jutro będę mogła zrobić skoro już 9 dzień mi się spóźnia@ .
pozdrawiam;-)
Kochana tylko daj znac jak najszybciej!!! Sama jestem niecierpliwa tego wyniku...
Najchetniej poradziłabym Tobie żebyś zrobiła go dzisiaj
3mam bardzo mocno kciuczki...:-*
reklama
Podziel się: