reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
no i dalej nie ma okresu choć brzych boli od 3 dni tak jakbym miala za chwile dostac okres, zribilam test w czwartek rano i wyszedł ujemny

Bardzo się denerwuje że jestem znowu w ciąży. Nie dam rady finansowo z dwójką dzieci. Mam już 20miecznego synka i nie chce poki co wiecej dzieci. :no: A to wszystko przez moją własną głupote. Zapomniałam w tym miesiącu dwóch tabletek antykoncepcyjnych a jedną zwymiotowałam jak byłam chora. Sama dokładnie nie pamiętam które tabletki to były ale mniej wiecej ze środka blistra i z końca blistra. Okres powinnam dostać w przeciągu dwóch dni bo przedwczoraj odstawiłam tabletki. Na razie nic. Mam nadzieje że nie zaszłam bo nie wyobrażam sobie na te chwile mieć dwójki dzieci. Czy któraś z Was zaszła biorąc tabletki? Nie wiecie jakie jest prawdopodobieństwo ze zaszlam? I czy mogę zrobić test czy hormony z tabletek nie wpłyną na wynik?

Alex91 co prawda tabl anty brałam już jakiś czas temu, ale z tego co pamiętam, najgorzej jest zapomnieć tabletki z pierwszego i ostatniego tyg, więc ciąża bardzo prawdopodobna, szczególnie jeśli nie przyjęłaś w sumie 3.. Jest napisane w ulotce, że jeśli podejrzewa się ciążę, to trzeba jak najszybciej przestać je przyjmować. Ale nie wiem, czy mogą ewentualnie zaszkodzić dziecku. A co do testu, to możesz śmiało go zrobić, bo te hormony nie wpływają na wynik.

hej:)
nie za bardzo wiem gdzie mam to napisac pisałam juz w innym temacie ale nie uzyskalam odpowiedzi. chcialabym sie dowiedziec czy mozliwe ze odkad zaczelam uzywac tamponow moj okres skrocil sie o -2 dni i jest mniej obfity... czy to normalne?
dzieki za odpowiedz;) :*

Alex91 co prawda tabl anty brałam już jakiś czas temu, ale z tego co pamiętam, najgorzej jest zapomnieć tabletki z pierwszego i ostatniego tyg, więc ciąża bardzo prawdopodobna, szczególnie jeśli nie przyjęłaś w sumie 3.. Jest napisane w ulotce, że jeśli podejrzewa się ciążę, to trzeba jak najszybciej przestać je przyjmować. Ale nie wiem, czy mogą ewentualnie zaszkodzić dziecku. A co do testu, to możesz śmiało go zrobić, bo te hormony nie wpływają na wynik.

ja brałam jeszcze 3 mce trakcie cięży tabletki anty...w moim przypadku Kubuś urodził się zdrowy a i w ciąży nie miałam żadnych komplikacji

Hej! Mam takie pytanie: @ miałam 9 maja, trwała ok 3 dni, cykle mam 24 - 25 dniowe, wczoraj rano (15maj) miałam już dużo śluzu płodnego. Jakie są szanse na ciąże, jezeli wczoraj z P poszliśmy na całość??
Ja już sama nie wiem ile te pemniczki żyją.. Czy dożyją do owulki hehe. To jakoś w procentach się ponoć przedstawia, szanse na zajście w różnych dniach cyklu, ale nie wiem gdzie to znaleźć..

reklama
Hej! Mam takie pytanie: @ miałam 9 maja, trwała ok 3 dni, cykle mam 24 - 25 dniowe, wczoraj rano (15maj) miałam już dużo śluzu płodnego. Jakie są szanse na ciąże, jezeli wczoraj z P poszliśmy na całość??
Ja już sama nie wiem ile te pemniczki żyją.. Czy dożyją do owulki hehe. To jakoś w procentach się ponoć przedstawia, szanse na zajście w różnych dniach cyklu, ale nie wiem gdzie to znaleźć..
gdzieś czytałam, że do 4 dni żyją, no i dłużej żyją te "na dziewczynkę";-)No ale do 4 dni to oznacza, że mogą żyć dużo krócej, nigdy nie wiadomo...

Do góry