reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
WITAM DZIEWCZYNY!MAM PYTANIE I ZGORY DZIEKUJE ZA ODPOWIEDZ!
JESTEM W 10TYG CIAZY,I PRAKTYCZNIE OD POCZATKU MAM JADLOWSTRET:(
NIE MOGE JESC PRAWIE NIC ,NIE WYMIOTUJE ,NIE MAM TEZ MDLOSCI!BOJE SEI ZE PRZEZ TO ZE PRAWIE NIC JEM(SCHUDLAM JUZ ZE 4 KG)MOJE DZIECKO NIE BEDZIE SEI ROZWIJAC?JAK MYSLICIE?:rofl2:
POZDRAWIAM,I CZEKAM NA ODPOWIEDZ!

WITAM DZIEWCZYNY!MAM PYTANIE I ZGORY DZIEKUJE ZA ODPOWIEDZ!
JESTEM W 10TYG CIAZY,I PRAKTYCZNIE OD POCZATKU MAM JADLOWSTRET:(
NIE MOGE JESC PRAWIE NIC ,NIE WYMIOTUJE ,NIE MAM TEZ MDLOSCI!BOJE SEI ZE PRZEZ TO ZE PRAWIE NIC JEM(SCHUDLAM JUZ ZE 4 KG)MOJE DZIECKO NIE BEDZIE SEI ROZWIJAC?JAK MYSLICIE?:rofl2:
POZDRAWIAM,I CZEKAM NA ODPOWIEDZ!
nic sxie nie stanie:) jezeli masz dobre wyniki:) ja do 5 miesiaca chudlam:)

do rysica piszesz ze się przytulaliście w dniu twojej owulacji i myslisz ze jesteś od tego w ciązy nie rozumiem
:-D:-D:-D
już się zdążyłam przyzwyczaić do gwary forumowej :p
tak, chodziło o normalny seks, ale tu się mówi różnie:
przytulaliśmy, serduchowaliśmy, nie pamiętam jak jeszcze, bo mnie się "przytulaliśmy" najlepiej podoba ;)

robiłam betę, ale wyszła ujemna - jednak pani z labolatorium mówiła, że to za wcześnie i że jestem w gorącej wodzie kąpana, że nawet z krwi czasem dopiero na 2-3 dni przed spodziewaną @ dopiero coś wychodzi.

Ostatnia edycja:
oj Rysica, niecierpliwa jesteś;) ja z testem poczekam jeszcze tydzień
dzisiaj zauważylam, że boli mnie wyżej niż jajnik, tak przynajmniej mi się wydaje. Nadal jest to lewa strona i zdecydowanie poniżej pępka, ale wydaje mi się, że jest to wyżej niż jajnik i nie wiem zupełnie o co chodzi, najgorsze jest że dzisiaj cały czas to czuję, nie jest jakieś męczące ale już kolażanka w pracy zapytała mnie czemu się trzymam za brzuch jak chodzę, a ja to całkowicie nieświadomie robiłam. Przez to trace już nadzieję, że to jednak ciąża:( jajnik byłby jakoś wytłumaczalny, ale wyżej zupełnie nie wiem co to może być, no chyba że lewy jajnik ma wyżej niż prawy;)

zaczęłam sie macać i stwierdzam jednak, że to jajnik, zauważyłam też, że jak dotykam to ból sie nasila, a do tego jest jakby większy niż drugi, no i znowu się nakręcam:-)

Rysica Dagula trzymam za Was kciuki:-) Ja już kilka dni po przytulanku czułam kłucie w dole brzucha, za 2-3 dni czułam ból jak na @, i miałam nawet takie lekkie skurcze, które mnie w nocy budziły, i chociaż było daleko do terminu @, ja wiedziałam że to fasolka, i jak się okazało wyszły 2 krechy:-)

Madzik, a powiedz jakie jeszcze i kiedy (jak pamiętasz) miałaś objawy jeszcze przed okresem?
Dagula - 3mam kciuki!!! jak to u nas fasolka, to byśmy miały termin na prawie ten sam dzień :p

reklama
Rysica - tak jakoś podobnie by wychodziło:-D
nie wytrzymałam i dzisiaj rano zrobilam sobie test, na pierwszy rzut oka była jedna kreska, ale jak się przyglądnełam to bladziutką drugą zobaczyłam i nie wiem, czy to może oznaczać, że jadnak coś tam jest, do @ mam jeszcze kilka dni, a do zapłodnienia jak doszło, to tydzień temu, więc stężnienie hormonu jeszcze małe;-). Dzisiaj od rana czuję brzuch, tak jak przed okresem, biorąc pod uwagę to co pisała Madzik, to jest szansa:-)
oby to było to!!

Do góry