reklama
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Możliwe że jesteś w ciąży, ja będąc w trzydniowej ciąży dostałam @ dzień krwawienia i 2 dni plamiłam.
Poczekaj jeszcze tydzień i powtórz betę.
Zyczę powodzenia.
Poczekaj jeszcze tydzień i powtórz betę.
Zyczę powodzenia.
A
Anulka198424
Gość
Witajcie
Nuta mnie juz brzuch pobolewal tydzien przed spodziewana @ 3 dni po terminie zrobilam bete wyszla 5.1 niska ale po dwoch tyg widzialam juz serduszko bijae na monitorze mam nadzieje ze sie wam udaloMi moj gin powiedzial zeby sie nie kierowac beta bo to roznie z nia bywa...Powtorz bete za tydzien i powinno ci pokazac co i jak wspomne ze mi testy nie wychodzily wogole...a teraz dzidzius ma 19 tydzien jak widac
Dzis jade na wizyte na 19ta takze trzymajcie kiuki mam nadzieje ze dowiemy sie co pod serduszkiem nosze
Nuta mnie juz brzuch pobolewal tydzien przed spodziewana @ 3 dni po terminie zrobilam bete wyszla 5.1 niska ale po dwoch tyg widzialam juz serduszko bijae na monitorze mam nadzieje ze sie wam udaloMi moj gin powiedzial zeby sie nie kierowac beta bo to roznie z nia bywa...Powtorz bete za tydzien i powinno ci pokazac co i jak wspomne ze mi testy nie wychodzily wogole...a teraz dzidzius ma 19 tydzien jak widac
Dzis jade na wizyte na 19ta takze trzymajcie kiuki mam nadzieje ze dowiemy sie co pod serduszkiem nosze
Liza
Fanka BB :)
Anulka kciuki zacisniete;-)
Nuta musisz uzbroic sie w cierpliwosc i za tydzien zrobic jeszcze raz bede albo w miedzy czasie test moze on wyjdzie?mnie jakos tydzien przed @ bolal brzuch myslalam ze umre z bolu ale bylam przekonana ze to zapalenie jajnikow nie ciaza a jednak okazalo sie ze to ciazatakze 3mam kciuki
Patrycjaa
Lipcowa mamusia:)
Nuta mnie tez bolał brzuch jak na @ i miałam plamienia takie dwudniowe, jednak @ nie dostałam, zrobiłam test i dwie kreseczki!! po długim czasie staran udało się więc i Tobie się uda, zobaczysz!! trzymam kciuki i daj znać:-)
Fakt faktem że bardzo chcę dzidziusia i może się trochę niepotrzebnie nakręcam no ale nigdy mnie tak brzuch nie bolał poza pierwszym dniem @ i nawet jak miałam 4 lata temu wielką torbiel na jajniku i musiałam być operowana to mnie też nic nie bolało.A tu mnie boli podbrzusze ,dziwnie kuje a to z prawej strony a to z lewej i tak jak by coś mnie w środku ciągło no i ta dziwna @ jednodniowa co zawsze 4 dni .
A
Anulka198424
Gość
Hej laseczki
Melduje sie po wczorajszej wizycie a wiec dzidzius wazy 324g otwieralo buzke,wiercilo sie a co do plci lekarz stwierdzil ze jak to ujał "coś dynka" czyli bedzie synek potwierdzimy na kolejnej 24,03 dokladniez reszta wszystko ok ruchliwe jest, narzady wyksztalcone prawidlowo,glowka tez ok takze cieszymy sie bardzo
Melduje sie po wczorajszej wizycie a wiec dzidzius wazy 324g otwieralo buzke,wiercilo sie a co do plci lekarz stwierdzil ze jak to ujał "coś dynka" czyli bedzie synek potwierdzimy na kolejnej 24,03 dokladniez reszta wszystko ok ruchliwe jest, narzady wyksztalcone prawidlowo,glowka tez ok takze cieszymy sie bardzo
reklama
fikusek1988
Mama Alanka:)
Hej laseczki
super wiesci gratuluje syneczka
Podziel się: