reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Rysica w sumie to sugerowałam się tylko tym brzuchem, bo na piersi nie miałam co liczyc, zawsze bolały mnie na @, więc nie zwracałam na to uwagi. Ale tak jak mówiłam sporo przed @ miałam już bóle brzucha takie jak własnie na @, i to nawet nieźle mnie bolało, a wcześniej takie kłucie dziwne
Dagula u mnie tydzień przed @ wynik był negatywny, a w dzień @ była bladziuteńka 2 kreseczka, więc trzymam kciuki żeby to była fasolka:-)

reklama
No mnie brzuch zaczął boleć i kłuć kilka dni po owu i w sumie cały czas mnie pobolewa raz więcej raz mniej. Na piersi zwróciłam uwagę właśnie dlatego, że mi nigdy a nigdy nie doskwierają a tu nagle bolały, kłuły. Teraz też już się trochę uspokojiło. No ale brzuch a właściwie podbrzusze takie twardsze mi się wydaje - np dziś się oparłam o wannę jak Szymka kąpałam i mi "przeszkadzał" :p
Testuję w poniedziałek, chyba że nie wytrzymam to w niedzielę :p

Rysica - tak jakoś podobnie by wychodziło:-D
nie wytrzymałam i dzisiaj rano zrobilam sobie test, na pierwszy rzut oka była jedna kreska, ale jak się przyglądnełam to bladziutką drugą zobaczyłam i nie wiem, czy to może oznaczać, że jadnak coś tam jest, do @ mam jeszcze kilka dni, a do zapłodnienia jak doszło, to tydzień temu, więc stężnienie hormonu jeszcze małe;-). Dzisiaj od rana czuję brzuch, tak jak przed okresem, biorąc pod uwagę to co pisała Madzik, to jest szansa:-)
oby to było to!!
Dagula, jeśli jest druga kreska, nawet bladziutka, to JESTEŚ W CIĄŻY!!! :D:D:D:D Gratulacje!!!!!!! :))))))) Trzymam kciuki!!!!!!!

Rysica obyś miała rację:tak: w poniedziałek, albo jutro powtórze test, ale bez względu na wynik w poniedziałek pójdę zrobić betę.
3mam za Ciebie Rysica kciuki, obyś też zobaczyła 2 kreski!!
Fajnie byłoby się wymieniać postępami ciąży:)

aaa, ja jeszcze zauważyłam, że mam wrażliwe sutki, nie pamiętam, żebym kiedyś coś podobnego czuła, więc może to dodatkowy objaw;-)

aaa, ja jeszcze zauważyłam, że mam wrażliwe sutki, nie pamiętam, żebym kiedyś coś podobnego czuła, więc może to dodatkowy objaw;-)
hmmmm, ja też tak mam. Właśnie piersi mnie już nie bolą tylko sutki mam takie wrażliwe, że jak nimi i coś przypadkowo otrę to aż syknę :p A jak było w pierwszej ciąży to już aż tak dokładnie nie pamiętam :-D

Hej dziewczynki :-)

Ja natychmiast, mozna powiedziec nastepnego dnia poznawalam po wrazliwosci i bolesnosci piersi. Obydwa razy tak bylo, za drugim wiedzialam przed zrobieniem testu. W pierwszej ciazy oprocz tego i pod koniec straszliwej opuchlizny nog nie mialam zadnych objawow.W obecnej przez drugi miesiac i troche trzeciego bylo mi lekko niedobrze, nie wymiotowalam tylko tzw "ciaganie" a teraz zupelnie nic tylko cyc boli :-D
Trzymam mocno kciuki za pomyslne wyniki testow ;-)

ja wiedzialam juz 3 dni przed planowanym okresem, po prostu to czulam. a w dniu kiedy mialam dostac okres zobaczylam gesty, bialy sluz i zaczely mnie bolec piersi. 3 dni pozniej potwierdzilam testem ze bede mama :)

hej jestem w ogromnym szoku, zobaczyłam na teście te dwie upragnione kreski, z tym że jedna troszkę bledsza ale zamiast się cieszyc to zastanawiam się czy test nie był wadliwy , a pozatym strasznie sie boje by wszystko było ok. jutro rano powtórzę test i mam nadzieję ze test się nie mylił. trzymajcie kciuki

reklama
Do góry