reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

cześć dziewczyny,może któraś z Was mi pomoże,bo warjuje już z tej niepewności,czekam na @...powinnam dostać dziś bo mam regularne co 28 dni ostatnia @ miałam 15 wrzesnia...temp dziś rano w pochwie 37,2,moje objawy jakie zaobserwowałam:
-bóle podbrzusza jak na@ od ok 2 tyg
-bóle w dole pleców(takie delikatne promieniujące)
-miałam obolałe i nabrzmiałe sutki,ale to już minęło teraz piersi są normalne(co jest???)
często mi się odbija w ciągu dnia nawet jak nic nie jem(nie wiem czy to ma zwiazek z ewentualną ciaża)
-jestem senna
-drapie mnie w gardle jak palę:zawstydzona/y:-dziwne
Ale jest jeden problem,przytulanie z meżem miałam w 7 dniu cyklu(później wyjechał:-() więc chyba mało prawdopodobne abym była w ciąży:-(
testowałam tydz temu ale było chyba za wcześnie bo negatywny
Zycze Wam wszyskim dziewuchy powodzenia,a co myslicie o mnie?

reklama
cześć dziewczyny,może któraś z Was mi pomoże,bo warjuje już z tej niepewności,czekam na @...powinnam dostać dziś bo mam regularne co 28 dni ostatnia @ miałam 15 wrzesnia...temp dziś rano w pochwie 37,2,moje objawy jakie zaobserwowałam:
-bóle podbrzusza jak na@ od ok 2 tyg
-bóle w dole pleców(takie delikatne promieniujące)
-miałam obolałe i nabrzmiałe sutki,ale to już minęło teraz piersi są normalne(co jest???)
często mi się odbija w ciągu dnia nawet jak nic nie jem(nie wiem czy to ma zwiazek z ewentualną ciaża)
-jestem senna
-drapie mnie w gardle jak palę:zawstydzona/y:-dziwne
Ale jest jeden problem,przytulanie z meżem miałam w 7 dniu cyklu(później wyjechał:-() więc chyba mało prawdopodobne abym była w ciąży:-(
testowałam tydz temu ale było chyba za wcześnie bo negatywny
Zycze Wam wszyskim dziewuchy powodzenia,a co myslicie o mnie?

Witam,
własnie odpowedziałam Ci na wątku założonym prze Ciebie :]
Co do temperatury - u mnie zasze spada rano w dniu miesiączki.Czytałam, że jeśli utrzymuje się 18 dni po owulacji to już duża szansa na ciążę. Niestety każdego poranka może spaść :(

Powodzenia.
Zrób test jutro rano. MOże już coś wyjdzie... A co do tego 7dc...przy krótkich cyklach jak Twoje, jest to mozliwe, jeśli plemniczki były wytwałe... :]

Temperaturę trzeba mierzyć przez cały czas, żeby wiedzić. Taki jednorazowy pomiar nic nie da, bo każda kobieta ma inną temperaturę i najważniejsze są wahania tej temperatury. Lepiej zrób test, to będziesz więcej wiedzieć niż dzięki temu pomiarowi tempki.

Dziękuję kochana! u mnie podwyższona temp. utrzymuję się już dłuższy czas,jednak nie jestem w stanie stwierdzić dokładnie kiedy miałam dni płodne:zawstydzona/y:w pierwszej fazie mam ok 36,8 teraz 37,2 od jakiegoś czasu jak narazie @ nie wiedać także mam nadzieję:)ps. słyszałam,że plemniki są w stanie przetrwać w pochwie do 4 dni więc może:blink:buziaki

Witam. Moze mi ktos poradzi co mam jesc w 7tyg ciąży. Chodzi o to, że mam mdłości jak coś zjem i jak nic nie zjem. Mam okropną zgage i uczucie pełności w żołądku. Jak zjem to jedzenie podchodzi mi do gardła a jak nic nie jem to mi słabo, kręci mi się w głowie i mnie mdli. To moja druga ciąża ale w pierwszej nie miałam żadnych objawów i czułam sie super. Bardzo prosze o jakieś porady. Bede bardzo wdzieczna

kochałam sie z moim facetem bez zabezpieczenia i sie we mnie spóścił. Po tym okres mi sie spóźnia mam nudności choć nie wymiotuje, mam zachcianki, bym jadła co 2 godziny czasami mam zawroty głowy i często oddaje mocz. jak zrobiłam 1 test ciążowy wyszedł negatywny wiec poszłam do ginekologa i powiedziała mi że podejrzewa że jestem w ciązy i kazała zrobić jeszcze raz test ciążowy i także wyszedł negatywny mój chłopak mówi że mam typowe objawy kobiety będącej w ciąży i żebym zrobiła badanie krwi czy jestem w ciązy

reklama
wczoraj zrobiłam badanie krwi czy jestem w ciązy i wyszło ujemne ale tego samego dnia dostałam okres czy mogło mieć wpływ na wynik badania bo wszczyscy mi mówią ze jestem w ciązy

Do góry