reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Witam.
Jestem mamą 3-ki wspaniałych dziewczynek, ale moim marzeniem jest 4. Niestety mąż nie chce już więcej dzieci. Jednak mieliśmy sytuacje po której ciąża jest możliwa ale moim zdaniem tylko teoretycznie. Może mnie wyśmiejecie że mam trójkę dzieci i nie wiem jak to jest, ale jestem teraz w głębokim dołku i chyba nie myślę logicznie.
Mam pytanie do was. Czy objawem ciąży może być ból brzucha taki jak na @ ale ok 10-15 dni przed@???

reklama
Witam.
Jestem mamą 3-ki wspaniałych dziewczynek, ale moim marzeniem jest 4. Niestety mąż nie chce już więcej dzieci. Jednak mieliśmy sytuacje po której ciąża jest możliwa ale moim zdaniem tylko teoretycznie. Może mnie wyśmiejecie że mam trójkę dzieci i nie wiem jak to jest, ale jestem teraz w głębokim dołku i chyba nie myślę logicznie.
Mam pytanie do was. Czy objawem ciąży może być ból brzucha taki jak na @ ale ok 10-15 dni przed@???
mnie brzuch pobolewal juz tydzien przed spodziewana miesiaczka...

moze sie udalo:)to kiedy @ powinnas miec??

kochana powinnam dostac prawidłowo w niedziele ale oststnio cykl mi sie eydłuzyl o 2 dni takze spodziewam sie jej w wtorek gdyby nie zawitała to w srode testuje

pamietasz moze czy mialas bialo zołty sluz albo plamienia narazie nie plamie ale w zeszłym cyklu juz zaczynałam wlasnie w 25dc czyli by wypadalo na dzis

powiem ci ze ja jak nigdy co sluz mialam wtedy jakos ustapil...teraz wydaje mi sie ze sucho mam ale ze wzgledu na leki a biore lutke dowcipnie to nie wiem bo pokazuje mi sie wydzielina ale to z tabletki nadmiar wylatuje wiec nie pomoge z tym:*

ja oststni tydzien to ialam bardzo duzo ale dzis i wczoraj juz jest mniej wczoraj mialam troche wysiłek bo boegalam z psem to wylecialy takie brudki zołte ale to wszystko a kiedy robiłas testy jak to bylo sorki ale nie pamietam juz nasze grono sie powieksza ciagle

kochana ja @ mialam miec 30.10. 26 przed robilam test pokazal kreske i znikla widzial to moj J tez w dzien @ testowalam i nic...2.11 bylam na becie wyszla 5,1 i pani powiedziala ze ciazy nie ma bo wynik jest zbyt niski...4.11 bylam na wizycie u gin po badaniu stwierdzil wczesna ciaze ale usg nic nie wykazalo mialam przyjsc za dwa tyg wiec 22.11 pojchalam i juz widzialam zarodek z bijacym serduszkiem :)

teraz tak ale czekanie czy jest ciaza czy nie to juz takie super nie bylo... dopiero konkretna diagnoza i jak sie widzi cos co bedzie czlowieczkiem w tobie to jest SUPER:) do mnie chyba teraz dochodzi to ze bede mamcia bo jak brzuszka nie bylo czuc ani widac to jakos nawet zapominalam ze w ciazy jestem zero dolegliwosci hehe a juz brzusio sie powiekszyl takze bardziej to jest swiadome :)

trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za ciebie kochana mam nadzieje ze uda sie w tym cyklu tobie bo pazdziernikowe mamusie czas zawitac bo to chyba tak by wypadalo cio nie ?lub jeszcze wrzesien:) mysle ze ci sie uda pora na nowe fasolki:*
wstrzymaj sie jeszcze z testowaniem lepiej sie mile zaskoczyc niz rozczarowac bo jutro moze ci nie wyjsc a za dwa dni tak :)
ja pamiatkowy test zrobilam jak uz wiedzialam ze w ciazy jestem hehe

reklama
Do góry