reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

dziękuje Kochane Kobietki :) teraz dopiero cieszę się jak wariatka ;-)
Kwiatuszqu kiedy myślałam, że źle policzyłam dni wyszła ta mała niespodzianka. wierzę, że u Ciebie też tak będzie. big surprise :)
czekam na Wasze nowości :)

reklama
ja cos nie mam nadziei i chyba zaczynam plamic a to 1zwiastun@ chyba ze to fałszywy alarm tylko czekac

ja nie spalam cała noc normalnie oczy wielkie i nie iwem a w dzien mi sie chce ale sie nie klade bo jak sie poloze to w nocy znow bede chodzic moj sie smieje ze tak bede maila cala ciaze a ja ze wtedy go zabije,wczoraj mniepokusiło z testem ale byl jakis wadliwy bo nie wyszła zadna kreska hehe to pewnie był znak ze nie mialam testowac

Ostatnia edycja:
kwiatuszekq cierpliwosci napewno sie uda nie tym to innym cyklem:* widzisz bo moze masz zatestowac za dwa dni i wtedy pokaze a plamienia wystepuja na poczatku ciazy nawet przez samo zagniezdzanie sie jajeczka mozesz miec male plamienia... wiec dalej &&&&&&& trzymam i wysylam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ wspomne ze moja kolezanka zaszla 19 sierpnia a okres jeszcze mialam koncem miesiaca no i co kazdy organizm jest inny :*

Cześć wszystkim :)
Ja miałam owulacje tak środa-czwartek. Teraz mnie tak trochę podbrzusze pobolewa.
Na ostatniej wizycie u gina też mi powiedział, że mam małą macice ;p hehe ale małe jest piękne ;)

A i mam takie pytanie nie można chodzić dentysty w czasie ciąży? I jeśli tak to dlaczego ?
zabki powinno sie przed ciaza wyleczyc ale jesli musisz to pierwsze 2 tyg mozesz zarodkowi nic sie nie stanie...trzeba tylko powiadomic dentyste o stanie blogoslawionym...

no to problem z glowy:) oby sie wam udalo jesli pragniecie dzieciatka &&&&& trzymam :) a wiesz ze mamy pelne 7 lat roznicy wieku teraz tak patrze na twoj suwaczek czyzbys byla z 2 stycznia??

reklama
Jutro idę do ginekologa, bardzo się stresuję.... Na dodatek przed chwilą pokłóciłam się z mężem - już w ogóle jest jakaś masakra. Ta niepewność mnie dobija. Chyba jeszcze gorzej będzie jutro, jak się już okaże, że to wcale nie ciąża...
Przesyłam wszystkim dziewczynom gorące uściski wielkiego wsparcia, że macie tyle sił... ja się staram od miesiąca, a już się czuje jakbym miała zwariować... Chyba najgorzej jest się nakręcać, potem już się wpada w spiralę stresu, z której ciężko się wydostać. :szok:
A tak w ogóle Anulka 1984... masz najładniejszego avatara na świecie :)

Ostatnia edycja:
Do góry