kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Witam bardzo wszystkie uczestniczki
od jakiegoś czasu czytam Wasze posty i pomyślałam, ze mogłybyście mi pomóc. od jakiś 3 m-cy staramy się z mężem o potomka. ostatnią miesiączkę miałam 21.12. na wszystkich forach jakie przeglądałam nie znalazłam "zadowalającej" mnie odpowiedzi. a mianowicie: nie dostałam okresu w wyznaczonym terminie (tj. 19.01) zrobiłam sobie test - wyszedł pozytywny. zrobiłam kolejny z innej firmy - tak samo II kreseczki. do gina idę dopiero 7.02 bo szybciej się nie dało nie wiem czy jest to możliwe aby test dał mi wynik fałszywie dodatni. poza tym nie mam typowych objawów ciąży. jedyne co zauważyłam to zmęczenie (jednak pracuje w szkole w nauczaniu początkowym i miałam bardzo dużo nadgodzin w ostatnim czasie) i ostatnio zaczęło mnie mdlić i zgaga się pojawiła (jednak i tu wyszukałam wytłumaczenie bo mam problemy z żołądkiem a dokładnie jest on bardzo wrażliwy).
Pomóżcie Dziewczyny czy już się cieszyć czy poczekać do wizyty czy może jednak skusić się na badanie krwi??? dodam, że idę jutro zrobić test na obecność przeciwciał bo mam grupę 0Rh- (i tu też się obawiam bo sobie troszkę poczytałam na ten temat nieprzyjemnych informacji).
Pozdrawiam cieplutko.
gratki jak chcesz to dla pewnosci zrob bete lekarzowi napewno sie przyda a i tak ci zleci te badanie