reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Cześć dziewczyny;)od razu sorki ze wczoraj nie weszłam i nie napisałam co i jak ale problemy z netem były;/ wiec już wam pisze;) byłam wczoraj na usg dopochwowym;) i widziałam moja fasoleczke;) to jest 5 tydzień i 5 dzien ciąży;)fasolka ma 2,5mm..;)także jeszcze daleko do czego ale bardzo sie cieszymy;):) załuje tylko ze mezus nie dał sie namowic na wizyte razem zemna bo tez zobaczyłby to malenstwo;)no ale w styczniu mam następna wizytę także zapowiedział ze tej juz nie opuści ;) a teraz lece sie zapisac do sierpniowych mamus:)

reklama
Monila wielkie GRATKI!! Ściskam Cie kochana!! Ostatnio nie zaglądałam a tu widzę, że pełne szczęście :)) Bafinka powodzenia w starankach 3mam &&&&&&&

oczywiscie dziewczynki przesyłam wam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Buziaczki:*

Dziewczyny a jak mam zrobic sobie suwaczka??? bo nie wiem:(

Ostatnia edycja:
i ja dołączam do zafasolkowanych, szok co?:))))))pomimo tej mojej prolaktyny się udało!!!!

Anulka te twoje fluidki to działają!!!! więc i ja przesyłam dla reszty staraczek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

teraz mogę napisać o moich objawach :p

ja miałam to dziwne przeczucie o którym Izulka kiedyś pisała :)

wzięłam kilka połówek bromergonu i stwierdzilam, ze wiecej nie moge brac bo jestem w ciazy, a bromergonu w ciazy sie nie bierze :)
no i ten bialy sluz o ktorym Monila pisała :)

ostatnia @ mialam 5 listopada. Test zrobiony dzisiaj. Blyskawicznie pojawily sie 2 krechy! jutro zrobie badania krwi dla pewnosci :))

czesc
to moj pierwszy dzien
chcialabym si was o cos poradzic
nie wiem co mam myslec, zdecydowalismy sie z mezem ze chcemy miec dziecko, kochalismy sie wlasnie w tym momencie kiedy mialam owulacje, miesiaczke mam tak co 27-29 dni, troche mi sie wydluzyl cykl po odstawienu tabletek (jakies 3-4 miesiace temu), od jakiegos czasu dziwnie sie czuje, moze to tylko moja podswiadomosc dlatego prosilabym o wasza opinie
najpierw jakies 3 dni mailam zaparcia, potem rozwolnienie, od 3-4 dni bole podbrzusza jak na okres, dzis wypada 28 dzien cyklu i.. cisza, do tego sennosc i brak energii
przyznam sie ze wczoraj rano robilam test- byly 2 kreski ale ta druga ledwo widoczna pod swiatlo
co myslicie o tym wszystkim?

czesc
to moj pierwszy dzien
chcialabym si was o cos poradzic
nie wiem co mam myslec, zdecydowalismy sie z mezem ze chcemy miec dziecko, kochalismy sie wlasnie w tym momencie kiedy mialam owulacje, miesiaczke mam tak co 27-29 dni, troche mi sie wydluzyl cykl po odstawienu tabletek (jakies 3-4 miesiace temu), od jakiegos czasu dziwnie sie czuje, moze to tylko moja podswiadomosc dlatego prosilabym o wasza opinie
najpierw jakies 3 dni mailam zaparcia, potem rozwolnienie, od 3-4 dni bole podbrzusza jak na okres, dzis wypada 28 dzien cyklu i.. cisza, do tego sennosc i brak energii
przyznam sie ze wczoraj rano robilam test- byly 2 kreski ale ta druga ledwo widoczna pod swiatlo
co myslicie o tym wszystkim?
idz na bete:) to badanie wykaze czy jestes w ciazt:yes:

a85 gratuluje:)

reklama
Do góry