reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

a85 to masz tak jak ja, za każdym razem gdy napisze że mi się spóźnia i mam już nadzieje to wtedy pojawia się @ no i krew mnie zalewa ze złości. dziś powinnam miec 4 dzień @ której nie ma , testowałam w dniu spodziewanej i wyszło jak zwykle. teraz pozostaje czekac kiedy @ łaskawie się pojawi
pozdrawiam

reklama
moze sie nie pojawi?:)

Kika ja robilam test popoludniu kiedy duzo pilam i sikalam i wyszla ledwie widoczna kreska 4 dni pozniej z rana i dwie wyrazne wiec lepiej robic rano

owulka powinna wystąpić między 11 a 16 dniem cylku.. możesz obliczyć to tak że od długości cyklu odejmiesz 14 dni i to jest prawdopodobny dzień owulki ponieważ faza luteinowa po owulce zawsze trwa od 12-14 dni... ale żeby mieć 100% pewności najlepiej iść na monitoring cyklu

Hej kochane! Znów mnie długo nie było.. Ale to dlatego że jak jestem u P to nie mam dostępu do internetu bo się coś im zepsuło. Wróciło mi mleko do piersi (bo pół roku nie karmienia!) i spóźniał mi się okres (miał byc w poniedziałek, był w piątek). Robiłam testy, wyszły negatywne. Poszłam do lekarza. Okazało się że mam nadżerke, ale z racji tego iż nie wiadomo jeszcze czy czasem nie jestem w ciąży, nie dostałam żadnych leków, i 20 grudnia mam znów wizytę z usg. @ jest skąpa, no ale jest.. :( Choć ciągle mam nadzieje ze 20tego okaże się że jest fasolka ;) Pozdrawiam!

Hej Dziewczyny :) mam takie pytanko :) do @ ogolnie zostalo mi jeszcze 3dni nie martwie sie tym czy jestem w ciazy czy tez nie i nie mam zadnych dolegliwosci ale czy ktoras z was miala ze na nastepnego dnia po sexie wydzielala sie taka brazowa wydzielina w polowie cyklu ? bo ja mialam taka akurat sytuacje ale ta wydzielina "pojawila sie" tylko z rana i bylo jej dosc sporo a pozniej juz normlany sluz :) a pytam dlatego ze czasami okres mi sie spoznia i nie chcialabym sie nakrecac ze to fasolka :) Dziekuje z gory za odpowiedz :) i zycze milego wieczorku :)

dziś 37 dzień cyklu, pobolewają mnie jajniki i brzuch generalnie czuje się tak jakbym miała @, strasznie mnie kusi żeby zrobic test ale chyba jeszcze poczekam. dziś powinien byc 5 dzień @, może poczekam do środy...? ale w sumie to się nie łudze bo przecież testowałam w dzień spodziewanej @ i była jedna kreska więc raczej nie ma co się spodziewac cudu :-( pozdrawiam

reklama
Do góry