reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
hej laseczki co tu taka cisza:) wchodze myslalam ze z kims poklikam a tu pustka ahh ja znowu bezsennosc jak normalnie usne to wczesnie wstaje od godz juz nie spie;/ ale co zrobic...

No do Administratora napisałam i udzielono mi pomocy:D hehe. Zazdroszczę ja to myslałam ze ciaza to tylko rosnący brzuszek.. a tu z kazdym tygodniem przekonuje sie o nowych rzeczach na ten temat:) Ale jesli ma byc zdrowe to mogę i całą ciaze tak zle sie czuć:)

witam sie z rana ale ja tu widze ze rozmowa już w toku:) ja czuję się bardzo dziwnie i gdyby nie to że wiem ze nie miałam owulki to już bym świrowała że to ciaża.. a tak to nie mam pojęcia co się dzieje strasznie boli mnie brzuch mam tak jakby spuchnięty i do tego jak bym mogła to nie odchodziła bym od lodówki.. i do tego cały czas jest mi zimno.... sama nie wiem czemu tak się czuje... niby to już 22dc ale ja ogólnie @ nie mam bolących... chyba do gina będe musiała się wybrać...

witam sie z rana ale ja tu widze ze rozmowa już w toku:) ja czuję się bardzo dziwnie i gdyby nie to że wiem ze nie miałam owulki to już bym świrowała że to ciaża.. a tak to nie mam pojęcia co się dzieje strasznie boli mnie brzuch mam tak jakby spuchnięty i do tego jak bym mogła to nie odchodziła bym od lodówki.. i do tego cały czas jest mi zimno.... sama nie wiem czemu tak się czuje... niby to już 22dc ale ja ogólnie @ nie mam bolących... chyba do gina będe musiała się wybrać...

hej bafinko no powiem ci ze ja tez mialam tak jaby spuchniety brzuch ciagle bylo mi zimno jadlam hehe i okazalo sie pozzytywnie &&&&&&& dla ciebie moze jednak dzidzius:)

Kikka ja na poczatku ciazy myslalam ze mam zapalenie jajnikow ale lekarz powiedzial ze nic mi nie da bo moge byc w ciazy a furagin biore caly czas i faktycznie pisze zeby nie brac w 1trymestrze i z tego co pamietam dostalam go w drugim ale wiem ze jest lagodny wiec chyba mozesz go brac:)

Bafinka moze wystapila pozniej?:)

reklama
cześc dziewczynki codziennie tu jestem- chyba się uzależniłam :-) ale nie pisze bo i po co ile mogę wam zanudzac o tym że też bym chciała miec maluszka w brzuchu. Ciesze się i gratuluje tym którym sie udało i czekam aż na mnie przyjdzie czas. chwilowo stwierdziłam że sobie odpuszczam w końcu wszystkie badania są w normie więc to chyba psychika. Zmęczyło mnie wyczekiwanie za dwoma kreseczkami. może jak wyluzuje to się uda... bardzo w to wierze, wogóle mam ostatnio straszną handre szkoda gadac:-( serdecznie was pozdrawiam i trzymam kciuki za przyszłe fasolki:-)

Do góry