reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
hej laseczki co tu taka cisza:) wchodze myslalam ze z kims poklikam a tu pustka ahh ja znowu bezsennosc jak normalnie usne to wczesnie wstaje od godz juz nie spie;/ ale co zrobic...

No do Administratora napisałam i udzielono mi pomocy:D hehe. Zazdroszczę ja to myslałam ze ciaza to tylko rosnący brzuszek.. a tu z kazdym tygodniem przekonuje sie o nowych rzeczach na ten temat:) Ale jesli ma byc zdrowe to mogę i całą ciaze tak zle sie czuć:)

witam sie z rana ale ja tu widze ze rozmowa już w toku:) ja czuję się bardzo dziwnie i gdyby nie to że wiem ze nie miałam owulki to już bym świrowała że to ciaża.. a tak to nie mam pojęcia co się dzieje strasznie boli mnie brzuch mam tak jakby spuchnięty i do tego jak bym mogła to nie odchodziła bym od lodówki.. i do tego cały czas jest mi zimno.... sama nie wiem czemu tak się czuje... niby to już 22dc ale ja ogólnie @ nie mam bolących... chyba do gina będe musiała się wybrać...

witam sie z rana ale ja tu widze ze rozmowa już w toku:) ja czuję się bardzo dziwnie i gdyby nie to że wiem ze nie miałam owulki to już bym świrowała że to ciaża.. a tak to nie mam pojęcia co się dzieje strasznie boli mnie brzuch mam tak jakby spuchnięty i do tego jak bym mogła to nie odchodziła bym od lodówki.. i do tego cały czas jest mi zimno.... sama nie wiem czemu tak się czuje... niby to już 22dc ale ja ogólnie @ nie mam bolących... chyba do gina będe musiała się wybrać...

hej bafinko no powiem ci ze ja tez mialam tak jaby spuchniety brzuch ciagle bylo mi zimno jadlam hehe i okazalo sie pozzytywnie &&&&&&& dla ciebie moze jednak dzidzius:)

Kikka ja na poczatku ciazy myslalam ze mam zapalenie jajnikow ale lekarz powiedzial ze nic mi nie da bo moge byc w ciazy a furagin biore caly czas i faktycznie pisze zeby nie brac w 1trymestrze i z tego co pamietam dostalam go w drugim ale wiem ze jest lagodny wiec chyba mozesz go brac:)

Bafinka moze wystapila pozniej?:)

reklama
cześc dziewczynki codziennie tu jestem- chyba się uzależniłam :-) ale nie pisze bo i po co ile mogę wam zanudzac o tym że też bym chciała miec maluszka w brzuchu. Ciesze się i gratuluje tym którym sie udało i czekam aż na mnie przyjdzie czas. chwilowo stwierdziłam że sobie odpuszczam w końcu wszystkie badania są w normie więc to chyba psychika. Zmęczyło mnie wyczekiwanie za dwoma kreseczkami. może jak wyluzuje to się uda... bardzo w to wierze, wogóle mam ostatnio straszną handre szkoda gadac:-( serdecznie was pozdrawiam i trzymam kciuki za przyszłe fasolki:-)

Do góry