reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

fikusek ale ty bezpośrednia jesteś:)
monila witam ja natomiast mam tak że zasypiam bardzo wcześnie ale za to od północy już się budzę co godz i nie mogę spać....

:D no bo nie rozumie,byla u lekarza ciazy nie stwierdzon a my mamy doszukiwac sie na usg na ktorym nic nie ma:) bynajmniej tego dnia kieyd byla u lekarza nic jeszcze nie bylo,pozniej moglo sie to oczywiscie zminic:)

reklama
Hej kochane!! Długo mnie nie było, ale byłam u mojego ;) Tak na parę dni :p Wiem wiem, jutro już mogę testować ;D Heh, chciałam Was nadrobić, ale jakoś zwątpiłam hehe. Nie udało się u mnie, bo nie mam żadnych objawów.. Ani nudności, ani bólu, ani nic takiego.. Tylko tyle że mam wilgotno cały czas.. Nie mam nawet śluzu żadnego. Pozdrawiam!

Witam:) Musze się pochwalic wczoraj bylam u lekarza:) wszytsko jest praktycznie w porządku dzidzius ma juz 7,9cm!! niestety lozysko mam nisko i musze na siebie uwazac... ale pozatym jest piękny! USG bylo znowu dopochwowo a nastepne 22tc. Odczuwałam takie dziwne bóle klucie cos strasznego w okolicy pepka ale to ponoc normalne bo sie wszystko rozciaga albo dzidziuś na cos nacisną i dlatego.PZD

evelinecka Gratuluje !!!!

Dziewczyny Jutro czyli 6 Grudnia mija dokładnie miesiąc jak miałam ostatnia @.... od tego czas boli mnie brzuch i piersi no i mam dużo białego śluzo w środę ide do lekarza to sie wszystkiego dowiem:):) Trzymajcie kciuki:) buziaczki

Hej. Evelinecka, gratuluje. Monila, ja miałam w ciąży dużo takiego śluzu ;) Na początku. Oj kochane.. Dziś mam ten śluz taki przed małpowy heh :( Boli mnie brzuch jak na @... Mokro mam cały czas, tak jakby już mnie zalało hehe ;D Tak więc nici z bobasa w tym cyklu.. :(

reklama
Cześć dziewczynki
Mnie również nie było długo ponieważ miałam operację na wyrostek robaczkowy, zaatakował nagle. A tak dobrze zaczął się cykl bo odpóśćiłam całkowicie staranka, ciekawe czy coś z tego wyszłoby? No nic, na razie musimy się wsztrzymać bo rana strasznie boli i nie ma mowy o sexie.
Trzymam kciuki za tastowanka jutro.

Do góry