reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

fikusek ale ty bezpośrednia jesteś:)
monila witam ja natomiast mam tak że zasypiam bardzo wcześnie ale za to od północy już się budzę co godz i nie mogę spać....

:D no bo nie rozumie,byla u lekarza ciazy nie stwierdzon a my mamy doszukiwac sie na usg na ktorym nic nie ma:) bynajmniej tego dnia kieyd byla u lekarza nic jeszcze nie bylo,pozniej moglo sie to oczywiscie zminic:)

reklama
Hej kochane!! Długo mnie nie było, ale byłam u mojego ;) Tak na parę dni :p Wiem wiem, jutro już mogę testować ;D Heh, chciałam Was nadrobić, ale jakoś zwątpiłam hehe. Nie udało się u mnie, bo nie mam żadnych objawów.. Ani nudności, ani bólu, ani nic takiego.. Tylko tyle że mam wilgotno cały czas.. Nie mam nawet śluzu żadnego. Pozdrawiam!

Witam:) Musze się pochwalic wczoraj bylam u lekarza:) wszytsko jest praktycznie w porządku dzidzius ma juz 7,9cm!! niestety lozysko mam nisko i musze na siebie uwazac... ale pozatym jest piękny! USG bylo znowu dopochwowo a nastepne 22tc. Odczuwałam takie dziwne bóle klucie cos strasznego w okolicy pepka ale to ponoc normalne bo sie wszystko rozciaga albo dzidziuś na cos nacisną i dlatego.PZD

evelinecka Gratuluje !!!!

Dziewczyny Jutro czyli 6 Grudnia mija dokładnie miesiąc jak miałam ostatnia @.... od tego czas boli mnie brzuch i piersi no i mam dużo białego śluzo w środę ide do lekarza to sie wszystkiego dowiem:):) Trzymajcie kciuki:) buziaczki

Hej. Evelinecka, gratuluje. Monila, ja miałam w ciąży dużo takiego śluzu ;) Na początku. Oj kochane.. Dziś mam ten śluz taki przed małpowy heh :( Boli mnie brzuch jak na @... Mokro mam cały czas, tak jakby już mnie zalało hehe ;D Tak więc nici z bobasa w tym cyklu.. :(

reklama
Cześć dziewczynki
Mnie również nie było długo ponieważ miałam operację na wyrostek robaczkowy, zaatakował nagle. A tak dobrze zaczął się cykl bo odpóśćiłam całkowicie staranka, ciekawe czy coś z tego wyszłoby? No nic, na razie musimy się wsztrzymać bo rana strasznie boli i nie ma mowy o sexie.
Trzymam kciuki za tastowanka jutro.

Do góry