reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Bree zastanawiałam sie kiedy napiszesz:))hihih hmm no u mnie jak narazie jakos tak spokojnie jest... poczekam jeszcze moze z pare dni i jak sie nie pojawi @ to zrobie test:) wczoraj miałam tak troszke plamienie takie brunatne...(mam mała nadżerkę) i myslałam ze @ sie zbliza ale wieczorem przestało i cisza do teraz.;) jaki bedzie wynik to zobaczymy:) hihi ojj kochana a moze to jednak nie @ przyjedzie? cio? Trzymam kciuki:) hihh

reklama
Anulka198424 a ty co spac nie mozesz? hihh ze po nocy siedzisz na kompie;)) hihih

hejka niestety macie racje nie moge spac jest z tym problem ahh oczy by spaly a reszta odmawia zgrania:) ale dalam rade chwile napisalam i pomoglo:)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~dla was:)
Dziewczynki roznie to bywa ja np mialam ze wszystko wskazywalo ze bedzie @ jedynie jak nigdy tydzien przed zaczely mnie piersi bolec i co nawet w dzien @ test wyszedl negatyw a jednak ciaza:)&&&&&&&& za was:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ojj biedna ty <przytul> mam nadzieje ze poprawi cie sie to i będziesz spała jak dziecko:) hih dzięki za fliudki bo się bardzo przydadzą:)

Bree pociesze cie my z mezem staramy sie prawie dwa lata bez 3 miesiecy raz jak widac poronilam a teraz mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze...Kochane fasolka wie kiedy przyjsc:)napewno was zaskoczy:) tak jak nas bo nawet nie myslelismy ze sie udalo...
wczesniej odliczalam wyliczalam i nic polecam odpuscic zajac sie soba a po 2 tyg mile zaskoczenie 2 kreski:)mowie wam psychika tez duzo robi:)

Bree <przytul> nie dołuj się kochana... wiem ze ciężko jest tak co miesiąc próbować i żyć nadzieja ze możne jednak się udało a potem rozczarowanie (ono jest najgorsze)... tez tak mam od 2 lat się staramy..tez czasem mam doła ale potem myślę sobie ze trzeba wierzyć w to ze w końcu się uda;) bo kiedyś musi się udać kochana ;) Główka do góry;)i proszę o uśmiech na buźce;)Bedzie dobrze;)

Chyba zrobię tak jak mówi Anulka. Odpuszczam mierzenia, testowania itp. Dość już mam tego!! A za Ciebie Monila 3mam &&&&&&&&&!! Kiedy masz termin @??

kochanan ostatnie 3 miesiace moja @ przesuwa sie caly czas o 5 dni do przodu... (to chyba przez ten stres bo straciłam prace zakład nam zamkneli i nie moge nic znalesc) tak wiec teraz powinna byc na 5 tak wiec zobaczymy:)

reklama
Chyba zrobię tak jak mówi Anulka. Odpuszczam mierzenia, testowania itp. Dość już mam tego!! A za Ciebie Monila 3mam &&&&&&&&&!! Kiedy masz termin @??

dziewczynki nie to ze namawiam ale np u nas pomoglo wiedzialam tylko kiedy mam plodne i tyle...reszte odpuscilam:) i prosze dzidzis ma juz 1cm:):))

Do góry