reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Witam !
Otóż sprawa wygląda tak. Moje ostatnie trzy miesiączki były w dniach 14-18 września, 15-18 października i 11-14 listopada . 22 Listopada mój partner skończył we mnie i 23 też. Od 3 dni mam wzmożony apetyt, humory no i wczoraj zaczęło się częste sikanie i ból podczas oddawania moczu przy końcu (lekki). Czy to objawy ciąży? Czy za wcześnie na objawy? W poniedziałek idę zrobić badania z krwi na ciążę ale chciałabym się psychicznie przygotować :p bardzo proszę o odpowiedzi .

reklama
Kikka moim zdaniem za wczesnie na stwierdzenie ciazy...czekaj do dnia @ i dopiero mozesz sie zastanawiac.powiem ci ze ja robilam i test i bete w dzien spodziewanej @ i nic nie wskazywalo ze to ciaza a jednak sie udalo bo z tego co wyszlo to zaplodnienie sie przesunelo...wiec moim zdaniem musisz poczekac bo tylko kase w bloto wyrzucisz...

Kikka moim zdaniem za wczesnie na stwierdzenie ciazy...czekaj do dnia @ i dopiero mozesz sie zastanawiac.powiem ci ze ja robilam i test i bete w dzien spodziewanej @ i nic nie wskazywalo ze to ciaza a jednak sie udalo bo z tego co wyszlo to zaplodnienie sie przesunelo...wiec moim zdaniem musisz poczekac bo tylko kase w bloto wyrzucisz...

heee kochaneeeee u mnie nic nowego tylko strasznie z tmy brzuchem jak na malpe do maly jeszcze albo 4 albo 6 dni bomi ie cykl rozlegulowal wiec trzeba czekac ciagle buch mnie ciagnie a siusianie masakra 3 razy wstawalm w nocy/ i wogule mam zboczoen jakies sny heheheheh ostatnio mi sie sex snil z mpoja corka w ciazy bo hormony dzalaly teraz nie wiem heheh ale czekamy nie nakrecam se zbytnio aniu ja juz nie mamgdzie chowac te fludiki lataja mi po calym dom uahahahahahahahahaah

EDYAKORNEL NIE ZAPOMINAM O TOBIE HEEHEHEHE
BAFINKKAAAAA

IZUNIAAAAA TYLKO MY ZOSTALUSMY HEHEHE

Ostatnia edycja:
heee kochaneeeee u mnie nic nowego tylko strasznie z tmy brzuchem jak na malpe do maly jeszcze albo 4 albo 6 dni bomi ie cykl rozlegulowal wiec trzeba czekac ciagle buch mnie ciagnie a siusianie masakra 3 razy wstawalm w nocy/ i wogule mam zboczoen jakies sny heheheheh ostatnio mi sie sex snil z mpoja corka w ciazy bo hormony dzalaly teraz nie wiem heheh ale czekamy nie nakrecam se zbytnio aniu ja juz nie mamgdzie chowac te fludiki lataja mi po calym dom uahahahahahahahahaah

EDYAKORNEL NIE ZAPOMINAM O TOBIE HEEHEHEHE
BAFINKKAAAAA

IZUNIAAAAA TYLKO MY ZOSTALUSMY HEHEHE

kochana fluidkow nigdy za wiele:) my dzis powiedzielismy moim rodzicom :) tata az sie poplakal w sumie jak zawsze:)
a co do snu to dobrze ze sie snila ciaza dobry znak:)&&&&&&& za ciebie kochana moja :*

czesc dziewczyny!
anulka jak sie czujesz?kiedy masz termin u lekarza?ja mialam caly weekend jakiegos dola...a przecierz powinnam sie cieszyc:(

a na dodatek jeszcze takie mrozy....zima jest okropna!!!

talolina co tam u lekarza?

igasia a ty gdzie sie podziewasz? pozdrawiam pa

czesc dziewczyny!
anulka jak sie czujesz?kiedy masz termin u lekarza?ja mialam caly weekend jakiegos dola...a przecierz powinnam sie cieszyc:(

a na dodatek jeszcze takie mrozy....zima jest okropna!!!

talolina co tam u lekarza?

igasia a ty gdzie sie podziewasz? pozdrawiam pa

hej u mnie samopoczucie ok czasem zapominam ze w ciazy jestem:)wizyte mam 23,12 dopiero a w ten piatek jade na 1sze badania...ja jak spojrze przez okno na snieg to normalnie micha mi sie cieszy jak nigdy stara a radoche ma ze sniegu:) jeszcze mi sanek brakuje i zeby mnei maz wozil hehe

hej u mnie samopoczucie ok czasem zapominam ze w ciazy jestem:)wizyte mam 23,12 dopiero a w ten piatek jade na 1sze badania...ja jak spojrze przez okno na snieg to normalnie micha mi sie cieszy jak nigdy stara a radoche ma ze sniegu:) jeszcze mi sanek brakuje i zeby mnei maz wozil hehe

hhaha niech wozi teraz sankami bo pozniej to bedziem usial taczka wozic hahahaha z brzuchem :D:D:D:D:d
e mam pytak o d ciezarowek miala z was tak ze was ciagnie macica w dolll ??????? mnie icagnie jak siusiam

hhaha niech wozi teraz sankami bo pozniej to bedziem usial taczka wozic hahahaha z brzuchem :D:D:D:D:d
e mam pytak o d ciezarowek miala z was tak ze was ciagnie macica w dolll ??????? mnie icagnie jak siusiam

ja dopiero od tyg czuje jak mnei ciagnie wczesniej czulam jakbym miala spuchnieta tak mi sie wydawalo:)

reklama
Monila a co tam u Ciebie? Testowałaś? Ja nie, dziś mam dostać miesiączkę i czuję, że się zbliża :( Tempka już trochę spadła, więc szkoda kasy.

Do góry