reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

dzien dobry Laseczki!!!
ja dzis wstalam z przeogromnymi nudnosciami i metalicznym posmakiem w ustach,a fe! Do tego siusiam co chwile..i jestem straaaasznie zakrecona,zgubilam gdzies koncentracje!!!
U nas tez jest slicznie,ale mroznie,czekamy na snieg w moim rejonie.
Co u Was??

reklama
dzien dobry Laseczki!!!
ja dzis wstalam z przeogromnymi nudnosciami i metalicznym posmakiem w ustach,a fe! Do tego siusiam co chwile..i jestem straaaasznie zakrecona,zgubilam gdzies koncentracje!!!
U nas tez jest slicznie,ale mroznie,czekamy na snieg w moim rejonie.
Co u Was??

Mi się taka buła na podniebieniu zrobił, i przez to teź mam smak metalu w buzi ;/

Ejcie, wiecie co?? Dziwne, ale mam przeźroczysty śluz.. Czyżby mi się coś poprzestawiało?? Już powinnam mieć śluz niepłodny.. W dodatku jak się wczoraj przytulałam z P, to mnie brzuch bolał.. W obrębie macicy.. Możliwe że od przytulanek??

witam przyszle mamuski i te ktore za niedlugo do nas dolacza:)igasia z tym siusianiem to jest ciezko dzisiaj wstawalam 2 razy:)co nigdy mi sie to nie zdarza... wlasnie zrobilam barszczyk cos mi smak na zupke przyszedl;)a tak to zero objawow:)dobrze by bylo zeby tak zostalo....

a u nas pada od rana snieg az sie jasniej zrobilo:)pozdrawiam

witam przyszle mamuski i te ktore za niedlugo do nas dolacza:)igasia z tym siusianiem to jest ciezko dzisiaj wstawalam 2 razy:)co nigdy mi sie to nie zdarza... wlasnie zrobilam barszczyk cos mi smak na zupke przyszedl;)a tak to zero objawow:)dobrze by bylo zeby tak zostalo....

a u nas pada od rana snieg az sie jasniej zrobilo:)pozdrawiam

Witam ;)

Cześć dziewczyny.
Jestem nowa na tym forum i tak naprawdę nie wiem co mam napisać...
Ostatni okres miałam 3.10 i od tamtej pory strasznie bolą mnie piersi - sutki pociemniały zrobiły się twarde i strasznie bolą. Jak narazie zrobiłam 2 testy i jeden wyszedł pozytywnie :), drugi natomiast negatywnie :(. Dopiero w poniedziałek mam wizytę u ginekologa ale od wczoraj czuję się tak jakbym miała dostać miesiączkę - CZY TAK MOZE BYC, CZY KTÓRAŚ Z WAS MIAŁA PODOBNIE?

Izula mnie tez boli macica po przytulankach!!:-(
Monik
ja jem oliwki z ciastkami:baffled:
dawaj jakis suwaczek!!!:angry:

A wcześniej też tak miałaś czy tylko teraz w okresie zafasolkowania? Mnie najbardziej bolała podczas przytulanek :(

Cześć dziewczyny.
Ostatni okres miałam 3.10 i od tamtej pory strasznie bolą mnie piersi - sutki pociemniały zrobiły się twarde i strasznie bolą. Jak narazie zrobiłam 2 testy i jeden wyszedł pozytywnie :), drugi natomiast negatywnie :(. Dopiero w poniedziałek mam wizytę u ginekologa ale od wczoraj czuję się tak jakbym miała dostać miesiączkę - CZY TAK MOZE BYC, CZY KTÓRAŚ Z WAS MIAŁA PODOBNIE?

A najpierw wyszedł negatywny a potem pozytywny czy na odwrót? Jeżeli były to testy różnych firm to czujność może być różna, stąd dwa inne wyniki. Mogło to też być przez to że np jeden test robiłaś z pierwszego siusiania a drugi z np wieczornego.. Ja jak byłam w ciąży to w terminie kiedy miałam dostać @ też czułam się jakby zaraz miała mnie zalać krew heh. Powodzenia.

Cześć dziewczyny.
moim zdaniem jestes w ciazy...ja om mialam 1,10 i w dzien @ jak robilam test negatyw wyszedl i beta niska tez byla a w ten poniedzialek widzial serduszko mojego Okruszka :) trzymam &&&& za ciebie poniedzialek juz niedaleko napewno czegos sie dowiesz i zobaczysz bijace serduszko:) co do boli to mi minely a dzis znowu pobolewa brzuch jak na @ ale wzielam nospe i mam nadzieje ze minie...
okropnie sie czuje nic mi sie nie chce chodze po mieszkaniu jak bol po kosciach:/

moim zdaniem jestes w ciazy...ja om mialam 1,10 i w dzien @ jak robilam test negatyw wyszedl i beta niska tez byla a w ten poniedzialek widzial serduszko mojego Okruszka :) trzymam &&&& za ciebie poniedzialek juz niedaleko napewno czegos sie dowiesz i zobaczysz bijace serduszko:) co do boli to mi minely a dzis znowu pobolewa brzuch jak na @ ale wzielam nospe i mam nadzieje ze minie...
okropnie sie czuje nic mi sie nie chce chodze po mieszkaniu jak bol po kosciach:/

hej dziewczynki widze ze tu same ciezarowki heehe niedlugo nie bede miala z kim pisac o obojawach bo wszystkie zaciazycie ehhh ja jade na swieta do polski to zrobie badania :p
wczoraj moja kolezanka urodzila druga dzidzie ale ma ladnego synka ehhhhh ta to ma szczescie szybko zachodzi na maksa jedngo a w wieku moje corki a drugi no same wiecie dopiero 1 dzien heheheheh pozdrawiam was kobietki mnie brzuch boli a racze jajniki nie wiem chyba owulka mi sie przestawila a tak objawow brak:)

reklama
Mi pierwszy test wyszedl negatywny pozniej dwa zrobilam wieczorem i rano i wyszedl pozytywny choc kreseczki byly bardzo leciutkie.. bol brzucha jak na okres tez tak mialam to chyba normalne tak mi sie zdaje.. a piersi strasznie bolaly dotknąć nie moglam.. i myslalam ze to przed @ bo test negatywny.. ale wyszla niespodzianka:D Jak w pazdzierniku nie dostalam okresu wizyte mialam kilka dni pozniej to tez sie tak czulam i nawet uzywalam podpasek bo bylam pewna ze na dniach dostane :D takze wszytsko mozliwe! :)

Do góry