reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
Hmm.. To nastaw się tak, że cuda się zdarzają, i że może jednak jest ta owulka... Tylko się za bardzo nie nastawiaj na to że będzie z tego fasolinka.. Podejdź do tego z umiarem, ale nie skreślaj tego cyklu na straty..

kochana to ze owulki w tym cyklu nie ma to jest fakt potwierdzony u lekarza.. więc nadziei nie ma ale nie smutam się bo od przyszłego cyklu będe brać wspomagacze i wtedy będe sobie wkręcać.. choć nie chce:)

kochana to ze owulki w tym cyklu nie ma to jest fakt potwierdzony u lekarza.. więc nadziei nie ma ale nie smutam się bo od przyszłego cyklu będe brać wspomagacze i wtedy będe sobie wkręcać.. choć nie chce:)

Oj wiem, bo czytałam wcześniejsze posty ;P Ale chciałam Ci jakoś doradzić jak zrobić byś miała większą ochotę na staranka hihi ;D Ja sobi nie wkręcam bo jakichkolwiek objawów u mnie brak.. Wiem, że za wcześnie, ale nie mam nic, kompletnie nic.. Brzuch nie boli (no, troche tylko jelita od zatwardzenia ;D ) ale to inny ból, jajnik ok, jem tak jak jadłam, waga w normie, żadnych dolegliwości (tylko przeziębienie, ale to też coś innego)..

czesc dziewczyny jestem tu nowa:)i tak chodze sobie po stronkach i niepotrzebnie czytam i wbijam sobie cos do glowy....zrobilam 2 testy wyszly pozytywnie w poniedzialek bete (mialam501)a jutro mam usg..moj lekarz twierdzi ze wszystko wskazuje ze jestem tylko trzeba sprawdzic czy wszystko jest wporzadku..troche sie boje jutra ...na ta ciaze czekalismy 2lata...to jakis cud...2 miesiace temu rzucilam palenie ..i chyba to cos dalo:)pozdrawiam

czesc dziewczyny jestem tu nowa:)i tak chodze sobie po stronkach i niepotrzebnie czytam i wbijam sobie cos do glowy....zrobilam 2 testy wyszly pozytywnie w poniedzialek bete (mialam501)a jutro mam usg..moj lekarz twierdzi ze wszystko wskazuje ze jestem tylko trzeba sprawdzic czy wszystko jest wporzadku..troche sie boje jutra ...na ta ciaze czekalismy 2lata...to jakis cud...2 miesiace temu rzucilam palenie ..i chyba to cos dalo:)pozdrawiam

Witam :) Oby się potwierdził dzidziuś :) Póki co po cichu gratuluję! :)

Monik 29 cichutko gratuluje Ci dzidzi,a glosno rzucenia palenia:-D
Hej dziewuchy!!
Ja zrobilam 5 testow i sa 2 kreseczki,@ brak...y000hoooo!!!
Moje objawy poczulam na maxa wczesnie,chyba mam wybujala wyobraznie!!
Testy robilam juz 3-4 dni przed@:szok:
Do tego pisalam Wam o tych dziwnych babelkach,ktore czulam i burczeniu w podbrzuszu
:tak:
Do tego doszly mdlosci,jednego wieczora zaniemoglam z krzyzem:no:, bol brzuszka i oczywiscie ogromne zmeczenie, acha jeszcze cera mi sie przesuszyla-tak mialam tez w pierwszej ciazy.:-)
Doszly mi jeszce ogromne wzdecia i zgaga,same przyjemnosci :-D
Bafinka,powodzenia ciotka,dasz rade do lutego!! a poki co,trenuj:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Monik 29 cichutko gratuluje Ci dzidzi,a glosno rzucenia palenia:-D
Hej dziewuchy!!
Ja zrobilam 5 testow i sa 2 kreseczki,@ brak...y000hoooo!!!
Moje objawy poczulam na maxa wczesnie,chyba mam wybujala wyobraznie!!
Testy robilam juz 3-4 dni przed@:szok:
Do tego pisalam Wam o tych dziwnych babelkach,ktore czulam i burczeniu w podbrzuszu
:tak:
Do tego doszly mdlosci,jednego wieczora zaniemoglam z krzyzem:no:, bol brzuszka i oczywiscie ogromne zmeczenie, acha jeszcze cera mi sie przesuszyla-tak mialam tez w pierwszej ciazy.:-)
Doszly mi jeszce ogromne wzdecia i zgaga,same przyjemnosci :-D
Bafinka,powodzenia ciotka,dasz rade do lutego!! a poki co,trenuj:-)

No! Gratuluję ;)

Mnie tylko brzuch boli.. Wczoraj zatwardzenie, dziś rozwolnienie. Popadam ze skrajności w skrajność.. Masakra :( Wiecie że codziennie wypalam tylko 2 - 3 fajki dziennie? Jakoś tak od niedzieli już jest. Nie wiem czemu ;D Wcoraj niby ostatni dzień płodny, jeszcze pokorzystaliśmy ;D

Do góry