reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Zafasolkowanym gratki:)

IzulQa oby u ciebie to tez byla fasolka kochana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~wysylam :):):)

reklama
Dziewczyneczki ,dziekuje bardzo za gratulacje!!!
Wierze mocno, ze i WAm szybciutko sie uda!!!!
Nie traccie nadziei,i starajcie sie miec przy tym wszystkim dobra zabawe!!!
Warto sie przelamac i poeksperymentowac, moze jakis taniec erotyczny przed?
Po czyms takim takie szcesliwe plemniczki na peno trafia w 10 :-D
Powodzenia!!!:rofl2:

czesc dziewczyny:)wlasnie przyszlam od lekarza...no i sie okazalo ze to 5 tydzien:)ale wierzcie mi dalej w to nie wierze!moja gin powiedziala ze jak na 5 tydzien to jest wszystko tak jak ma byc wykluczyla ciaze pozamaciczna a to juz jest dobrze:)tylko zmartwila mnie tym ze nie widziala jeszcze serduszka..ale ja uwarza(tak sie doczytalam)ze sece widzi sie dopiero 6-7 tydzien...???!i tak znowu musze czekac do czwartku...bo zdarzaja sie jakies ciaze obumarle....pozdrawiam
xXxIzuLQaxXx-radzilabym rzucic palenie :)to naprawde duzo daje:)ja naprawde bylam taka palaczka ze masakra...zrobilam sobie akupunkture(chociaz nie wierzylam w jakies igly)i dalam rade chociaz do dzisiaj strasznie mnie ciagnie...ale znalazlam lekartwo na glod nikotynowy....jedzenie he he....ale ostatnio staram sie jesc same salatki i paluszki:)a na rozwodnienie strasznie pomaga wegiel mozna go kupic w aptece i nie jest drogi wiec polecam...

Igasia-trzymam kciuki:)zrob sobie beta hcg to jest najpewniejsze w tych pierwszych dniach....:)

Izula zrobilabym Ci herbatke mietowa:tak:,ale Ci sie trafilo!!!

Ojj piłam, nic nie pomogło.. :( Doszła mi zgaga ;/

czesc dziewczyny:)wlasnie przyszlam od lekarza...no i sie okazalo ze to 5 tydzien:)ale wierzcie mi dalej w to nie wierze!moja gin powiedziala ze jak na 5 tydzien to jest wszystko tak jak ma byc wykluczyla ciaze pozamaciczna a to juz jest dobrze:)tylko zmartwila mnie tym ze nie widziala jeszcze serduszka..ale ja uwarza(tak sie doczytalam)ze sece widzi sie dopiero 6-7 tydzien...???!i tak znowu musze czekac do czwartku...bo zdarzaja sie jakies ciaze obumarle....pozdrawiam
xXxIzuLQaxXx-radzilabym rzucic palenie :)to naprawde duzo daje:)ja naprawde bylam taka palaczka ze masakra...zrobilam sobie akupunkture(chociaz nie wierzylam w jakies igly)i dalam rade chociaz do dzisiaj strasznie mnie ciagnie...ale znalazlam lekartwo na glod nikotynowy....jedzenie he he....ale ostatnio staram sie jesc same salatki i paluszki:)a na rozwodnienie strasznie pomaga wegiel mozna go kupic w aptece i nie jest drogi wiec polecam...

Igasia-trzymam kciuki:)zrob sobie beta hcg to jest najpewniejsze w tych pierwszych dniach....:)

Jadłam węgiel, nic mi nie pomaga... :( Kochana, już tak się ograniczam że aż sama w to nie wierze.. Ja tam się nie przejmuję, bo wiem, że jakbym była w ciąży to rzucę. Tak zrobiłam przy Olivii :)

Monik29 Gratulacjony,jeszcze raz!!!Brawo!!!:-)
dzisiaj dla upewnienia zrobilam chyba 6-ty test!!! dwie krechy!!!nie ma to tamto!!!:-D

Monik29 Gratulacjony,jeszcze raz!!!Brawo!!!:-)
dzisiaj dla upewnienia zrobilam chyba 6-ty test!!! dwie krechy!!!nie ma to tamto!!!:-D

kurcze to zostalo nas nie duzo ktorym sie nie udalo cos czuje ze i sie za szybko nie uda chocbym chciala bardzo ehh ale w tym miesiacu tylko jedn porzadne staranka wic lipa bdzie napewno ehhhhh czymam za was kciukasy

2 mam miec malpe albo 4 wiec ehhh tylko albo tydzien albo 9 dni hehe

reklama
Do góry