reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

I prosimy dla nas staraczek duuuuuuuuuuuuuużo fluidków
d040.gif

reklama
hej kobietki nie bylo mnie bo nie mialam neta przepraszam wass
anulka dostalam twego sms wielkie gratki mowilam ci ze sie udaloooooooooooooooooooooooooo nie adrobie was bo za duzooo przepraszam was ale od dzs bede z wami na bierzaca buziaki kochane

O, soso wróciła :) Tak wgl to hej kochane!!!

Kochane, mnie dziś tak nogi bolą że szok.. Chyba śnieg spadnie.

Wczoraj były przytulanki, w sumie ostatni dzień, w którym były jeszcze szanse.. Teraz tylko czekać. Już bliżej niż dalej ;) Ale dużo tych przytulanek i mnie brzuchol teraz boli ;/

reklama
Do góry