reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Anulka również 3mamy mocno kciukasy, na pewno będzie dobrze.
Izulqa i za ciebie też mocno. Uda się.:tak:
Ja niestety straciłam nadzieję, mam już brzdąca i chyba on mi musi wystarczyć.

reklama
no laseczki niedlugo wyjedzamy zaraz po wizycie obiecuje ze napisze co i jak:)
Edytko nei musi skonczyc sie na jednym glowa do gory poki co przesylam wam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~puki jeszcze moge bo nie wiem co mnie tam spotka...

też przesyłam pozytywne fluidy, trzymam kciuki.

a ja właśnie wróciłam z USG. Wszystko ok, widać fasolę, a na zbliżeniu pulsuje jak szalona - bijące serduszko :-)

Powodzenia wszystkim

a ja juz nie wiem co mam robic,
przy tej prolaktynie podwyzszonej wszystko jest porabane,
moj organizm robi sobie co chce,
wzielam ostatnio kilka dni pol tabletki bromergonu na wieczor, a teraz juz nie biore bo wmowilam sobie, ze jestem w ciazy i nie powinnam,
@ mialam 5, przytulanka byly 18/19 20/21, sluz mam ciagnacy i taki troche rozowy?
ja juz nie wiem co jest grane z tym moim organizmem, oczywiscie na objawy jakiekolwiek za wczesnie, ale skutecznie sobie wmowilam, ze teraz sie udalo, dlatego bromergonu nie biore i poczekam sobie jakis czas :p
gratuluje przyszlym Mamusiom a za cala reszte dziewczynek trzymam kciuki :))

Wrocilam jestem szczesliwa widzialam dzidziusia i jego bijace serduszko:):):)malenstwo ma 4 mm z usg wynika ze to 5tc :):):):)

jestem przeszczesliwa :-):-):-):-)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ na prosbe kochane oby wam sie rowniez udalo :)

Anulka również 3mamy mocno kciukasy, na pewno będzie dobrze.
Izulqa i za ciebie też mocno. Uda się.:tak:
Ja niestety straciłam nadzieję, mam już brzdąca i chyba on mi musi wystarczyć.

Ojj, dziękuję! :)

a ja juz nie wiem co mam robic,
przy tej prolaktynie podwyzszonej wszystko jest porabane,
moj organizm robi sobie co chce,
wzielam ostatnio kilka dni pol tabletki bromergonu na wieczor, a teraz juz nie biore bo wmowilam sobie, ze jestem w ciazy i nie powinnam,
@ mialam 5, przytulanka byly 18/19 20/21, sluz mam ciagnacy i taki troche rozowy?
ja juz nie wiem co jest grane z tym moim organizmem, oczywiscie na objawy jakiekolwiek za wczesnie, ale skutecznie sobie wmowilam, ze teraz sie udalo, dlatego bromergonu nie biore i poczekam sobie jakis czas :p
gratuluje przyszlym Mamusiom a za cala reszte dziewczynek trzymam kciuki :))

Kto wie, może się jednak udało?? Ja w pierwszej ciąży jak jeszcze nie wiedziałam że jestem w ciąży, i w ogóle o tym nie myślałam, to trzymałam pasy w samochodzie tak, żeby mi brzucha nie przygniatały ;D Wiesz, taki odruch hehe i okazłąo się że będzie dzidziuś ;P Powodzenia!

Wrocilam jestem szczesliwa widzialam dzidziusia i jego bijace serduszko:):):)malenstwo ma 4 mm z usg wynika ze to 5tc :):):):)

jestem przeszczesliwa :-):-):-):-)

Gratuluję!!!

reklama
Anulko i Mart
b020.gif
h050.gif

Ostatnia edycja:
Do góry