reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

to jest normalne nie martw sie a z zoladkiem to moze zbyt ciezko strawne jedzienie jesz i to dlatego przejdz na cos lekkiego albo nie lacz smazongo z ziemniakami czy wedliny z pieczywem moze wtedy lepiej sie poczujesz

reklama
xxxizulaxxx Przed owulka,to szansa na dziewczynke :tak:
ja jestem,ale teraz to juz wszystkie chrapiecie :-D

Na dziewczynke powiadasz? He he a my na Szymka czekamy ;D

Witam was dziewczyny bardzo goraco :) Jestem nowa na forum ;) i juz mam do was pytanie..powiedzcie mi czy mozliwe jest ze jetsem w ciazy? 2 dni temu miałam owulacje i przytulalismy sie z mezem w dzien owulki rano a owulka byla pare godzin po przytulaniu(oczywiscie po przytulankach zrobilam to co polecaly mi kolezanki czyli nogi w gore i tak przez dluzsza chwile)..juz nastepnego dnia mialam straszyn bol glowy i małą biegunkę no i podwyższona temperaturę , wczoraj spalam popołudniu 4 godziny i ciężko mi się wstawało;) dziś w nocy strasznie bolał mnie brzuch tak jakby miała przyjść @ co jakis czas kłuje mnie w jajnikach... Nie wiem moze to ciaza a może sobie wmawiam.dodam tylko ze od 2 lat staramy się z mężem o dzidzie.

Ojj, dwa dni po owulce to nie możliwe byś czuła objawy.. :) Pozdrawiam. I powodzonka by to jednak fasolka była ;)

Witajcie
Monika nie ma co doszukiwać się domniemanej ciąży, bo później tylk ból i łzy.
A do mnie zawitała @:wściekła/y:. Jest mi strasznie smutno. Chyba się upiję.

Przykro mi :(

wróciłam... mialam zostać do jutra ale uprosiłam o wypis dzisiaj:)
w sumie za dużo sie nie dowiedziałam potwierdziło się moje pco i mam zbadane wszystkie hormony teraz z wynikami muszę jechać do mojego gina i zobaczymy co powie.. lekarz ze szpitala powiedział zebym znów zaczęła brać tabsy przez 3 m-ce może to pomoże a jak nie to w tedy stymulacja ale ja nie chce tych tabsów i może odraza mój gin zaproponuje stymulacje?? oby..

Hej kochana! Jak dobrze że znów z nami jesteś ;)

Kochane, udało mi się jeszcze wczoraj wieczorem poprzytulać bo mojemu się urlop przedłużył ;) Tak więc od środy były codziennie przytulanka hihi ;D Jutro owulka, albo jeszcze dziś bo już to czuję.. Jejciu, oby się udało.. ;) Trzymajcie kciukasy kochane!

Witam wszystkie mamy i te przyszłe :tak:
Mam takie pytanie.. niby sama wiem odpowiedz ale chciałabym się was poradzić...

Moja ciąża przebiega prawidłowo w sumie nic sie nie dzieje to juz 11tydzien idzie. w 12 mam usg ale jestem strasznie przewrażliwiona.. czuje jak hm.. na pochwie.. tak tam łapią mnie skurcze to nie po bokach tak jakby sie powiekszala macica (na samym poczatku tak mialam teraz rzadko) i nie wiem czy to prawidłowe.. nie mam zadnych krwawien itp.. boli mnie tez strasznie zoladek i dopiero od 2 dni zaczynam jesc wiecej bo zaczynam sie lepiej czuc.. z obecnym lekarzem sie nie umiem dogadac... on mowi tylko jak nie ma krwawien to jest ok. i nic mi nie powie dlaczego itp...Boje sie tez o moj zolądek bo jak go nadusze lekko to tez strasznie boli...:confused:

Jeśli chodzi o kłucie w pochwie, to ja mam tak samo, jestem w 14 tygodniu. czasem kłuje też jakby w jajnikach raz po lewej, a raz po prawej stronie. To podobno normalne, także nie masz się czym martwić :) A co do żołądka, to nie pomogę, ale może to być związane z dolegliwościami 1-go trymestru. Grunt, że zbliżasz sie do jego końca- tak jak ja z resztą i liczę na wspaniale samopoczucie, jak to każdy zapewnia :)

Bra mam dokładnie tak samo(oprócz tego nieszczęsnego żołądka)... może i racja ze to prawidłowe... Dodam jeszcze za co jakiś czas zauważam ze po stosunku występują na moich majteczkach malutkie plamki (chyba krew) ale sa ledwo widoczne to żadne krwawienie po prostu malutkie takie... i nie wiem czym może byc to spowodowane.. moze po prosu jakimiś otarciami? nie wiem czy jest to przydatna informacja dla lekarza bo po prostu jest to ledwo widoczne..?

Bra mam dokładnie tak samo(oprócz tego nieszczęsnego żołądka)... może i racja ze to prawidłowe... Dodam jeszcze za co jakiś czas zauważam ze po stosunku występują na moich majteczkach malutkie plamki (chyba krew) ale sa ledwo widoczne to żadne krwawienie po prostu malutkie takie... i nie wiem czym może byc to spowodowane.. moze po prosu jakimiś otarciami? nie wiem czy jest to przydatna informacja dla lekarza bo po prostu jest to ledwo widoczne..?

Jesli chodzi o plamki, to mimo, że malutkie koniecznie powiedz o nich lekarzowi. Może faktycznie to otarcia, ale napewno warto o tym wspomnieć :)

reklama
Do góry