reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

jestem po usg..
Mam torbiela na jajniku i prawdopodobnie nawet nie doszło do jajeczkowania, bo jajnik prawy mi nie pękł w tym miesiącu, w środku nazbierała się krew. Jajnik jest bardzo powiększony, stąd też moje kłucia, patrzyła na tą krew i powiedziała, ze to okresowa, nie z poronienia, macica w porządku, nic nie widać i teraz z tym okresem może być problem...

oj ochana wspolczuce ale moja siostra miala 2 jest w twom weku i jest teraz wszystko ok wiec ne masz sie co martwic bedzie dobrze:p

reklama
No widzisz Nat to nie ciąża. Tylko inne holerstwo się przyplątało, ale będzie dobrze. Poczułaś ulge, co????
Anulka masz już wyniki? Bo mnie kciuki bolą;-)

izulqa anulka to ja trzymam kciukasy za was i lece sprzątać...

Ah, nie dziękuję, ażeby nie zapeszać ;P Ogólnie to fajnie wszystko, tylko męczą mnie pewne objawy..

Bolą mnie trochu cycuchy,
Lekko pobolewa podbrzusze,
Mdli mnie chwilami leciuteńko,
Szybko się męczę,
Spać mi się ciągle chce,
Mam większy apetyt,
Mam straszną ochote na seks ;D

To chyba tyle :)

Ale pewnie to nie fasolka.... :(

Ah, nie dziękuję, ażeby nie zapeszać ;P Ogólnie to fajnie wszystko, tylko męczą mnie pewne objawy..

Bolą mnie trochu cycuchy,
Lekko pobolewa podbrzusze,
Mdli mnie chwilami leciuteńko,
Szybko się męczę,
Spać mi się ciągle chce,
Mam większy apetyt,
Mam straszną ochote na seks ;D

To chyba tyle :)

Ale pewnie to nie fasolka.... :(

mam to samo kochana zroblam test wlasnie i nic:(:(::(:(:( jeszcze 6 dni d terminu malpy ale nie robie juz sobie zbednej nadzieji mam dwa testy bo w opakowaniu sa dwa tego drugego nie obie czekam na malpe pozdrawam was i zycze by wam se udalo

nei bylam na badaniach bo test negatywnie wyszedl w czwartek jade do mojego gina...

no to witaj w klubie u ciebiep o terminie wiec jest szansa u mnie przed zrbilam test i lipa

Może małpa nie przyjdzie... ;)

oby kochana to bylby najpiekniejszy prezent na swieta dla mnie POd sloncem mam ientyczne objawy jak ty wczoraj nawwet wymiotowalam a dzis spie jak lunatyk poszla kupic test nie uczesana nie umalowana bo nie mam nadzwyczaj na swiecie sily ah zreszta przestaje sie skupiac nad soba oby wam se udalo ja mam jedo malentwo choc nieukrywam ze chcialabym drugie jeszcze do tego jak bylam w aptece wdziaam babke z wzkiem z dzieckiem w wieku mojej i w ciazy to mnie bardziej dobilo

Ostatnia edycja:
soso mialas czekac hehe ale wiem to bierze gora no u mnie potrawka sie piecze:)maz kapie aj co to bedzie hehe

izulQa ja tez mam ochotke hehe i pewnie dzis cos sie stworzy juz seksi bielizna na mnie hehe i czekamy na potrawke bo meza urodzinki:) oj bedzie sie dzialo a jak napije sie lampke winka to nic sie nie stanie??bo maz przyniosl:):):)

reklama
Do góry