reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
witajcie prosze o rade wczoraj miałam lekkie brązowawe plemienie po paru min. mi ustało ale sie przestraszyłam. w\g badań krwi jestem w 8 tc. odrazu pojechałam do szpitala na badanie usg okazało sie w\g usg nie widać jeszcze dzidzi do jak powiedział gin, ze wzgledu że widłużyły mi sie cykle jest to ciąża wczesna za tydzień ma nastepne usg i może zobaczy dzidzie . przepisał mi duphaston na powstrzymanie ciąży . Dziewczyny czy kturaś tak miała zaszła w ciąże przy nieregularnych cyklach zaszła we wczesną ciąże i ją donosiła i urodziła zdrowe maleństwo .
Może za dużo pracuje i dlatego tak sie stało boże pomuszcie doradcie coś.
dziękuje

Anulka, Soso i Izul dziewczyny 3mam mocno kciuki za wasze fasolinki.
Anulka spróbuj jeszcze raz zrobić inny test:tak:, a może to wczesna ciąża. A że persiątka swędzą to fakt na ciąże:-)

Halina niestety nie pomogę ci, mam regularne cykle. Zrób bete jutro i za dwa dni. Będziesz wiedziała co jest grane. Może zaczynasz ronić, czego ci nie życzę:no:. Ale plamienia nie wróżą niczego dobrego. Najlepsze badanie z krwi. Nie ma na co czekać idź i zrób.

soso mialas czekac hehe ale wiem to bierze gora no u mnie potrawka sie piecze:)maz kapie aj co to bedzie hehe

izulQa ja tez mam ochotke hehe i pewnie dzis cos sie stworzy juz seksi bielizna na mnie hehe i czekamy na potrawke bo meza urodzinki:) oj bedzie sie dzialo a jak napije sie lampke winka to nic sie nie stanie??bo maz przyniosl:):):)

Mnie się zdaje, że się nic nie stanie ;P Ale jak widziałam w dalszych postach to Cię odrzuciło ;DD No no, mnie na początku ciąży też drzuciło od wszystkiego ;P

oby kochanna tak bardzo chce by namm wszystkm siev udalo a tu lipa ty biedna sie meczysz bo masz probley anulka termin po test negatywny izulka tez sie stresuje

ahhhh ne wiem co nam pomoze

zoladek mnie od pru dni bolii
zmeczenie
jem jak glupia a czasem wcale nie jesm zawsze tydz przed malpa glowa mnie boli teraz nic

zero syfkow brzuch pobolewa mecze sie
spac mi sie chce
czasem mdl

Stresuję się, stresuję.. Ale co ma być to będzie. Trzymam kciuki za Was kochane ;) Ja zaraz idę robić kolacje rodzince, później nakarmię małą, ululam i chyba spać pójdę.. Jestem już tak zmęczona, że nawet odechciało mi się przytulanek. Może później znów nabiorę ochoty ;)

witajcie kobietki jutro wielki dzień mąż ma jutro badania(jakoś zleciały te 3 tygodnie) apropo wiecie może jak długo się czeka na wyniki? gdyby nie przesunęła mi się owulka to już bym miała@ a tak muszę czekac do poniedziałku, gin mówiła żeby testowac, zapisała mi luteine i kazała brac jeśli @ nie przyjdzie a będa 2 krechy choc wątpie bo ten cykl był jakiś zwariowany i nawet niewiem czy owulka była. musze jakoś dac rade 6 dni to nie tak długo:-)

soso izulQa anulka ja to wam powiem że jak was czytam to sama sie denerwuje b bym chciała żeby wam sie udalo i aż mnie nosi bo już bym chciala wiedzieć że to ciąża na 100%...
natalia jakie badanie robi mąż to mi lekarz powiedział zeby badanie plemników powtórzyć po 3 miesiącach bo tyle odradzają sie plemniki... za ciebie tez trzymam kciuki trzeba być dobrej myśli:)

badanie seminologiczne nasienia cokolwiek to znaczy:-) czekaliśmy 3 tygodnie bo wcześniej nie było terminu to jego pierwsze badanie. chyba ja boje się bardziej niż on... a wiesz może jak długo czeka się na wyniki takich badań? pozdrawiam

ja na wynik czekalam pare godz, po 15 zadzwonilam i juz mi babka powiedziala:)
a co do alkoholu to tak ochoty nabralam jak was poczytalam, ze pije drina za drinem puki jeszcze wchodzi hehh:)
a mam tyle prac do napisania, jakies referaty i inne bzdety, a nic mis ie nei chce robic((( len

chyba sobie urwie te cyce bo sa nieznosne moj J sie smieje i oczywiscie tez zyje nadzieja... bylismy na spacerku z suczka az inaczej sie czuje:)troche pelna jestem po kolacji i mnie wzdyma...
Halina siostra moja cioteczna tez miala plamienia i tez brala duphaston tylko ze ona byla juz na poczatku 3 mc i ma zdrowego urodnego synka...
Ja niestety plamilam w 6 tc i poronilam bo za pozno dali mi duphaston w szpitalu ajj...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
chyba sobie urwie te cyce bo sa nieznosne moj J sie smieje i oczywiscie tez zyje nadzieja... bylismy na spacerku z suczka az inaczej sie czuje:)troche pelna jestem po kolacji i mnie wzdyma...
Halina siostra moja cioteczna tez miala plamienia i tez brala duphaston tylko ze ona byla juz na poczatku 3 mc i ma zdrowego urodnego synka...
Ja niestety plamilam w 6 tc i poronilam bo za pozno dali mi duphaston w szpitalu ajj...
ale sie rozpisalyscieeeeeeeeee ja przysnelam se ibudzlam kochana z tym plameniem to mzesz miec grozne ale nie musisz wiec zyj dobra mysla kochahan e stresuj sieeee
izulka co ma byc to bedzie :)

bafnko kochana nie stresuj sie bedzie oki heheheheh

ja tam nie poddaje sie jak nie te cykl to nastepny wedlug suwaczka tlykodwa tyg do dni plodnych wec nic straconegO::)

Do góry