reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Izulqa, Bafinka, 3mam za Was mocno kciuki:))))
m&m serdecznie gratuluje:)) sama sie straam pare m-cy i tak bardzo bym chciala zobaczyc tak jak Ty te 2kreseczki:)
a u mnie dzis 16dc, wczoraj jajniki mnie bolaly, sluz przezroczysty, przytulanko codziennie lub co 2 dni, wiec nie wiem co jeszcze musze zrobic..

ale postanowilam, ze za tydzien wysylam meza na badania, przynajmniej mniej wiecj czegos sie dowiemy, a potem zmieniam lekarza bo ta moja gin stwierdzila u mnie jakis czas temu miesniaka w macicy, niby jest w takim miejscu, ze nie przeszkadza zagniezdrzeniu sie jajeczka, ale juz sama nie wiem co o tym myslec, od lekarza rodzinnego dowiedzialam się, ze jak sie ma miesniaka to "trzeba" szybko zachdzoc w ciaze i dzieki temu mozna go "zlikwidowac", ale moze on mi faktycznie uniemozliwia zajscie w ciaze?? co o tym sadzicie?? moze cos slyszalyscie na ten temat??

reklama
bafinko- 3mam kciuki- p.s. tania beta u ciebie- u mnie 60zl a robilam chyba z 12 razy;/ kiedy bylo zagrozenie- lekarz mi kazal spprawdzac co 2-3 dni..

Witam! Od jakiegoś czasu szukam po necie wszelkich informacji na ten temat, bo juz sama nie wiem co mi jest..... ;/
4 wrzesnia kochałam się z mężem bez zabezpieczenia, po około tygodniu zaczeły dziać się ze mna dziwne rzeczy.... do dnia dzisiejszego mam objawy ciazy: momentami boli mnie brzuch z dolu, bola mnie piersi, zauwazylam tez ze z sutków wycieka mi raz zółty a raz przezroczysty plyn.... od tamtego czasu do dzisiaj mam takze podwyzszona temp. zazwyczaj około 37,5 stopni C. Rzadko ale czasami zdarza sie ze boli w okolicach pochwy. Wiem ze to nienaturalne..... Od 11 lat mam okres i w życiu nigdy nie bolal mnie ani brzuch ani piersi przed okresem, wiec dlatego podejrzewam ciaze u siebie,tyle ze trzy testy po rzad wykazaly negatywny wynik. A do tego dzisiaj rano zauwazylam plamienie - dziwny jak dla mnie okres, bo przez pierwsze 15 minut byl obfity, a teraz mam malutkie plamki.... Nadal mam objawy, a szczegolnie te rwące piersi.... momentami bardzo bolą.....

Czy ktos moze mi pomoc, powiedziec co tak wlasciwie mi dolega? Dodam, że w pierwszej ciazy (corka ma 2,5 roku) objawy mialam dopiero po 4 miesiacu tzn te bolace piersi no i około 5 tygodnia ciazy mialam plamienie tygodniowe, lezalam w szpitalu i bralam tabletki na podtrzymanie....

wiolka- ja na Twoim miejscu zrobilabym bete, testy moze za wczesnie zrobilas i dlatego nie wychodza, glowa do gory:)

a u mnie beta kosztuje 27zl i wynik jest juz po 15:)

Zarejestrowalam sie do swojego lekarza aż na piatek (tyle sie udalo) KULA HULA moze i masz racje bo pierwszy test zrobilam po 10 dniach od stosunku czyli okolo dwa-trzy dni po tym jak sie zaczelo to wszystko dziac ze mna.... potem z dnia na dzien kolejne dwa.... powinnam zrobic dopiero w tym tygodniu.... a nie czekalam..... ale juz wizyta umowiona wiec poczekam..... co ma byc to bedzie i nie ucieknie......

aaa wogole to nie dopisalam o tym plamieniu ze wystapilo ono nie w terminie miesiaczki... bo miesiaczke powinnam dostac mniej wiecej czwartek lub piatek....

Poczekam do piatku, jak lekarz zbada to bedzie wszystko wiadomo.... noo moja kolezanka ma corke w wieku mojej corki i kiedy zaszla pierwszy raz w ciaze to dowiedziala sie o tym w piatym miesiacu bo miala caly czas okres......

Aaaa jak dzwonilam to polozna powiedziala ze jak do piatku by sie cos dzialo (np. bardzo obfite krwawienie) to mam jechac szybko do szpitala bo z tego co jej i wam mowilam to ona tez uwaza ze to ciaza,......

reklama
Do góry