reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Bafinko, kochana, przykro mi :zawstydzona/y: to teraz z powrotem do gina i niech Ci daje coś na wywołanie @. Ja mam dziś 47 dc i już bym chciała, żeby się skończył (ale ja mierzę temp i wiem, że okres za jakieś 8-9 dni będzie).

reklama
Bafinko mi też bardzo przykro. Życzę Ci aby Twoja niepewność co do braku @ się skończyła i oczywiście owocnych starań przy najbliższej okazji. Ja sobie tu dziewczynki siedzę cichutko ale stale Was czytam. U mnie zbliżają się dni płodne. Mam zamiar pierwszy raz w życiu zastosować testy owulacyjne. Także kolejna szansa się zbliża. Pozdrawiam wszystkich a Ciebie Bafinko dodatkowo ściskam. Nie smuć się.

bafinko:( ale.. zobacz cos ruszylo!!!! nastepny cykl musi byc juz owocny!!!!jesli jest pecherzyk tzn ze do zaplodnienia w ogole doszlo! glowka do gory! wierze w Was!!!!

Kochana, nie smuć się...bo i nam smutno...
NIe jesteś sama, zobacz ile tu nas staraczek. Ja też już nie wyrabiam, mam 48 dc. I po poronieniu... Ale musi się kiedyś udać!! Zobaczysz!!

dziękuje wam wszystkim bardzo mi pomaga wasze wsparcie:) jedynie osoby które przeżywają to samo mogą mnie zrozumieć... wiem że wiele z was stara się dlużej niż ja ale każdy nieudany cykl zabija we mnie nadzieje....

Bafinka - 3mam kciuki i wierze, ze i Tobie i nam się uda, to pewnie tylko kwestia czasu:)

wiola - testy nalezy robic w dniu spodziewanej miesiaczki i to nie zawsze wychodza:) lec rano na bete i bedziesz spokojniejsza:)

reklama
Do góry