reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Bafinko, kochana, przykro mi :zawstydzona/y: to teraz z powrotem do gina i niech Ci daje coś na wywołanie @. Ja mam dziś 47 dc i już bym chciała, żeby się skończył (ale ja mierzę temp i wiem, że okres za jakieś 8-9 dni będzie).

reklama
Bafinko mi też bardzo przykro. Życzę Ci aby Twoja niepewność co do braku @ się skończyła i oczywiście owocnych starań przy najbliższej okazji. Ja sobie tu dziewczynki siedzę cichutko ale stale Was czytam. U mnie zbliżają się dni płodne. Mam zamiar pierwszy raz w życiu zastosować testy owulacyjne. Także kolejna szansa się zbliża. Pozdrawiam wszystkich a Ciebie Bafinko dodatkowo ściskam. Nie smuć się.

bafinko:( ale.. zobacz cos ruszylo!!!! nastepny cykl musi byc juz owocny!!!!jesli jest pecherzyk tzn ze do zaplodnienia w ogole doszlo! glowka do gory! wierze w Was!!!!

Kochana, nie smuć się...bo i nam smutno...
NIe jesteś sama, zobacz ile tu nas staraczek. Ja też już nie wyrabiam, mam 48 dc. I po poronieniu... Ale musi się kiedyś udać!! Zobaczysz!!

dziękuje wam wszystkim bardzo mi pomaga wasze wsparcie:) jedynie osoby które przeżywają to samo mogą mnie zrozumieć... wiem że wiele z was stara się dlużej niż ja ale każdy nieudany cykl zabija we mnie nadzieje....

Bafinka - 3mam kciuki i wierze, ze i Tobie i nam się uda, to pewnie tylko kwestia czasu:)

wiola - testy nalezy robic w dniu spodziewanej miesiaczki i to nie zawsze wychodza:) lec rano na bete i bedziesz spokojniejsza:)

reklama
Do góry