reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
ja sprawdzalam temp z samego rana zaraz po przebudzeniu. oczywiscie dowcipnie.jak ok38 lub wyzej, to swiadczy ze fasolka. przynajmniej u mnie, okres spoznil sie 2 dni i do dzis go nie ma :)

Hej babeczki!
Jestem tu nowa, mam nadzieje ze mnie przyjmiecie:).
Ja mialam dostac miesiaczke 15.09 i ciagle bolaly mnie jajniki i piersi tak jakbym miala ja zaraz dostac i nic wiec dzis zrobilam test. Na wynik nie musialam dlugo czekac-od razu II czerwone krechy. Martwie sie, zeby wszystko bylo ok bo ostatnio bylam chora i bralam wit. C i 2x ibuprom zatoki:( bo nawet sie nie spodziewalam, ze moge byc w ciazy. Staralismy sie ponad rok i nic a do tego zle wyniki meza...eeeh

m&m gratuluje!! nic sie nie martw ja w dni plodne bralam antybiotyk, gdyby cos dzialo to fasolcia by sie nie zagniezdzila. teraz dbaj o siebie!!

reklama
Do góry