reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

więc ja się melduję wróciłam od lekarza miałam usg normalne i lekarz zobaczyl pęcherzyk w tamtym tyg miał 6 mm w tym 7 mm powiedział że zawolno rośnie jak na ciąże i że to pęcherzyk domniemany czy jakoś tak... nie wiem co o tym myśleć powiedział że ciąża raczej to nie jest... też dostałam luteine jak jest dzidzia to na podtrzymanie ale bardziej prawdopodobne jest wywołanie @.... ostatnio jak ją brałam mimo braku ciązy i tak nie dostałam@ wiec nie wiem co to będzie....

Kochana, a myślałaś nad tym żeby drugi test zrobić??

reklama
Bafinko! luteine? a czemu nie duphaston? boje sie gratulowac.. zrob bete i za 2 3 dni zeby spr ile jest i czy rosnie, ja trzymam kciuki by sie udalo i fasolinda rosla. zreszta poki jest pecherzyk idz do innego lekarza, na potwierdzenie i zoabcz co powie. twoj gin mi sie nie podoba!!!

ja nienastawiam się bo on powiedzial że to raczej nie ciąża... ale może dal świętego spokoju na bete???? myślicie że jest szansa??? ja\ to chwilani myśle ze ten pęcherzyk to ciąża urojona...

ja nienastawiam się bo on powiedzial że to raczej nie ciąża... ale może dal świętego spokoju na bete???? myślicie że jest szansa??? ja\ to chwilani myśle ze ten pęcherzyk to ciąża urojona...

Ja zawsze we wszystko wierze do samego końca, dopóki nie mam całkowitej pewności. Nie musisz się nastawiać. Po prostu jeszcze to sprawdź, bo nigdy nic nie wiadomo ;)

ja mysle ze jest szansa, idz do innego lekarza przedewszsytkim byc moze zapisze ci duphaston wieksza dawke aby malenstwo sie rozwinelo! bym zrobila bete i za 2 dni znowu! przynajmniej tak robilam na poczatku ciazu i chodzialm do 2 lekatrzy. moj mi dal duphaston 2 tabletki asekuracyjnie a 2 ratowal moja ciaze i bralam dawke dla slonia!!!! w 19 tyg ciazy moj gin pow ze nie sadzil ze donosze ciaze, a ja mu nic nie pow o drugim lekarzu ze to jego zasluga!!

Witam się w tym szarym brzydkim dniu. Temp. mi spada bo mam 37,1 st. Stawiam stówe że jutro będzie już 37 st. Może przyjdzie @.. Choć trochę szkoda.. A tak w ogóle to dalej tyje, zaczęłam co chwile ganiać do kibelka.. No ale pewnie nerki mi się znów odzywają. ;/

izulqa a moze to fasolka daje o sobie znać??? może test się mylił???

ja bety nie robiłam wierze lekarzowi ze skoro to nie ciąża to nie ma co się nakręcać... rozmawiałam z moją siostrą ona też tak miala i to nie byla ciąża:(

bafinko zrobisz jak uwazasz, ale jesli pecherzyk stoi w miejscu i nie rosnie to moze to byc brak progesteronu, a tu potrzeba duzej dawki duphastonu. po zazyciu albo bedzie @ albo ciaza sie rozwinie.. ja bym walczyla..

reklama
Bafinko, kochana, posłuchaj, jeśli lekarz w czasie "normalnego" usg zobaczył pęcherzyk i jeśli jest to jednak ciąża, to zwykły test sikany powinien Ci wyjść pozytywnie! Proszę Cię, nie poddawaj się, może jednak "coś" z tego będzie?

Do góry